Siedlak vs. Maraton 2:55
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: -
- Życiówka w maratonie: -
Ja się dziwię, że Ci nie wstyd wrzucać trening z tempem powyżej 5'00" do ogólnego kilometrażu i co więcej na bloga - na forum !
Zalecenia mistrza trzeba respektować.
Uff dobrze że mój blog składa się tylko z akcentów , bo był by też wstyd .MatiR pisze:Ja się dziwię, że Ci nie wstyd wrzucać trening z tempem powyżej 5'00" do ogólnego kilometrażu i co więcej na bloga - na forum !
- przemekEm
- Zaprawiony W Bojach
Kup sobie trampki a tak na serio, to może wizyta w stacjonarnym wyeliminuje nietrafione zakupy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Wszystkie wymienione buty po pierwszej przymiarce i kilku minutach podskoków i dreptania po domu były jak najbardziej OK. Szczególnie Pegasusy. W sklepie nic więcej nie zrobisz. Nic by to nie zmieniło. No może sauconów bym nie kupił bo od razu było czuć, że twarde.przemekEm pisze:Kup sobie trampki a tak na serio, to może wizyta w stacjonarnym wyeliminuje nietrafione zakupy.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- keiw
- Zaprawiony W Bojach
Wszystko to kieruje cię do Altra Escalante
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze
Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Aż strach coś polecić, skoro wszystkie modele okazują się złe. Teraz jak trafisz na coś dobrego, to pewnie od razu kupisz ze trzy pary.
-
- Zaprawiony W Bojach
Raczej sprawdzonego Mizuno Rider. Ale u mnie nic nie wiadomokeiw pisze:Wszystko to kieruje cię do Altra Escalante
Szczególnie w weekend późnym wieczorem
-
- Zaprawiony W Bojach
Wzięli by spece z adidasa cholewkę z Bostona i przyszyli podeszwę na grubszym booście. np tą z solar drive które miałem przyjemność odesłać.kkkrzysiek pisze:Aż strach coś polecić, skoro wszystkie modele okazują się złe. Teraz jak trafisz na coś dobrego, to pewnie od razu kupisz ze trzy pary.
Byłby but idealny na BS i recovery. Jednak po co ma być prosto i skutecznie skoro można dodać plastików, obszyć, mniej przewiewną cholewkę i inne nie przydatne duperele.
Jeśli znasz model adidasa który jest tak zrobiony lub bardzo podobnie to dawaj info
-
- Zaprawiony W Bojach
W liniach modelowych Adidasa się gubię zupełnie. Jestem fanboyem Saucony. Na BS/regeneracyjne szukałbym Freedom, Ride lub Endorphin Shift.
Jeśli bardziej recovery i nie boisz się niskiego dropu (4 mm), to Endorphin Shift.
Jeśli wolisz większy drop, to Ride (8 mm).
Jeśli BS, ale też coś żwawszego, Freedom (4 mm).
Ridei i Shift mają chyba podobną wagę.
Nie próbowałeś Mizuno Rider? Pamiętam, że były całkiem dobre jak na BSy. Czy Japończycy coś popsuli w tym modelu (biegałem chyba w modelu sprzed 3 lub 4 lat)?
Jeśli bardziej recovery i nie boisz się niskiego dropu (4 mm), to Endorphin Shift.
Nie próbowałeś Mizuno Rider? Pamiętam, że były całkiem dobre jak na BSy. Czy Japończycy coś popsuli w tym modelu (biegałem chyba w modelu sprzed 3 lub 4 lat)?
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Taka cena za zdradę Adidasa i tak mała kara :P
-
- Zaprawiony W Bojach
Dwie pary Riderów zajechałem i byłem zadowolony. No ale zachciało mi się kombinować. Poza tym zakochałem się w Bostonach i chciałbym coś na boosce a wylądowałem w Nikekkkrzysiek pisze:W liniach modelowych Adidasa się gubię zupełnie. Jestem fanboyem Saucony. Na BS/regeneracyjne szukałbym Freedom, Ride lub Endorphin Shift.
-
- Zaprawiony W Bojach
A kto mi hooki polecał?Logadin pisze:Taka cena za zdradę Adidasa i tak mała kara :P
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdzieś słyszałem, że pianka PWRRUN i PWRRUN+* (nie wiem czy jest jakaś różnica poza nazwą) jest z tego samego, co Boost w Adidasach. A PWRRUN to Ride 13 (nie jestem pewien czy cała podeszwa środkowa to ten materiał, częściowo może być też pianka EVA), Endorphin Shift i starsze Freedom Iso. PWRRUN+ to Freedom 3.
e:
Rozumiem rozterki, bo sam szukałem jakiejś zmiany względem ulubionych Freedomów na BSy. I skończyło się na tym, że mam i Endorphin Shift, i Ride 13. I Shifty wkładam rzadko, jak potrzebuję pobiec coś bardziej regeneracyjnie, a Ride jeszcze czekają na rozpakowanie.
*nie mylić z PWRRUN PB
e:
Rozumiem rozterki, bo sam szukałem jakiejś zmiany względem ulubionych Freedomów na BSy. I skończyło się na tym, że mam i Endorphin Shift, i Ride 13. I Shifty wkładam rzadko, jak potrzebuję pobiec coś bardziej regeneracyjnie, a Ride jeszcze czekają na rozpakowanie.
*nie mylić z PWRRUN PB
Ostatnio zmieniony 06 kwie 2021, 11:42 przez kkkrzysiek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaprawiony W Bojach
Zraziłem się do saucony po tym modelu Jazz.
W piątek będę w Katowicach to podjadę do sklepu biegacza to przymierzę wszystko co mają sensownego. Jeśli mają saucony to też przymierzę
Jak coś fajnego(teoretycznie) trafię to pegasusy odeślę. Mogę je bezpłatnie odesłać.
W piątek będę w Katowicach to podjadę do sklepu biegacza to przymierzę wszystko co mają sensownego. Jeśli mają saucony to też przymierzę
Jak coś fajnego(teoretycznie) trafię to pegasusy odeślę. Mogę je bezpłatnie odesłać.