![uśmiech :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Z kolei bieganie w mieście mam wrażenie, że nie będzie niczym przyjemnym. W dodatku inni ludzie, którzy z pewnością będą zwracać na mnie uwagę. Mogłoby się wydawać, że to błahy problem, ale raczej nie tylko mnie powstrzymuje.
Masz już pierwsze doświadczenia i wnioski!zayayay pisze:...Spotkałam już mężczyznę, który zagrodził mi drogę...
Dlaczego ma zapomniec? Bo Ty nie mozesz?marek301 pisze:BTW
Zapomnij o jakiś "zawodach i medalach" itp...
Mamy 2021. Mało kogo interesuje, że ktoś koło nich biega.zayayay pisze:W dodatku inni ludzie, którzy z pewnością będą zwracać na mnie uwagę. Mogłoby się wydawać, że to błahy problem, ale raczej nie tylko mnie powstrzymuje.
Jezeli "zwracanie uwagi" to problem, to trzeba wybrac miejsce, gdzie biega duzo osob.Rogi pisze:Mamy 2021. Mało kogo interesuje, że ktoś koło nich biega.zayayay pisze:W dodatku inni ludzie, którzy z pewnością będą zwracać na mnie uwagę. Mogłoby się wydawać, że to błahy problem, ale raczej nie tylko mnie powstrzymuje.
Mnie to jednak trochę przeszkadza, gdy jest dużo ludzi.Sikor pisze: Im wiecej tym lepiej. Serio.
Miszczu!!! Świetnie ze sie znowu odezwałeś, bo juz nie mogłem wytrzymać bez twoich komentarzy!marek301 pisze:Mnie to jednak trochę przeszkadza, gdy jest dużo ludzi.Sikor pisze: Im wiecej tym lepiej. Serio.
Ja podczas biegania "trenuje" również dodatkowo język obcy.![]()
Po prostu na pełny głos recytuje dialogi.
Gdy spotykam ludzi to muszę to robić "w myślach",
to mi cholernie przeszkadza.