Temu koniowi to nic nie zaszkodzi, bo już widziałem, że wykręcił i tak zajebisty wynik.Siedlak1975 pisze:Niepotrzebnie robiłeś siłę w tygodniu przed startem. To zawsze zostaje w girach

Moderator: infernal
Temu koniowi to nic nie zaszkodzi, bo już widziałem, że wykręcił i tak zajebisty wynik.Siedlak1975 pisze:Niepotrzebnie robiłeś siłę w tygodniu przed startem. To zawsze zostaje w girach
Ajjj chwilkę mi zeszło, ale już Majkel jestbezuszny pisze:Ja tu już kawę szykowałem, żeby poczytać relację z zawodów, a tu jeszcze trzeba czekać.
Masz rację, to był błąd bo myślałem że tym razem nie będę miał takich zakwasów. Następnym razem więcej wypoczynku zrobię ale...wynik i tak wyszedł niezgorszySiedlak1975 pisze:Niepotrzebnie robiłeś siłę w tygodniu przed startem. To zawsze zostaje w girach
Awww jak miłosultangurde pisze:Też już liczyłem na relacje, ale na spokojnie. Taki wynik musi dobrze smakowaćbrawo!!!
Oj tambezuszny pisze:Temu koniowi to nic nie zaszkodzi, bo już widziałem, że wykręcił i tak zajebisty wynik.Siedlak1975 pisze:Niepotrzebnie robiłeś siłę w tygodniu przed startem. To zawsze zostaje w girach
Dzięki Jackujacekww pisze:Nie ma tu co słodzić Michał, po prostu dojebałeś i tyle.
Thanks !Siedlak1975 pisze:Pięknie, tak myślałem, że będzie coś koło 38:30. Gratulacje Michał
SUB18 jest do zrealizowania, a może i nawet nieplanowane SUB38. Kto wie.bezuszny pisze:Fajna relacja. Dobrze, że miałeś chociaż namiastkę zwykłych zawodów. Tylko z tymi nawrotkami rzeczywiście lipa.
Ok, zapamiętam - czekam na sub 18 i może jeszcze sub 38.![]()
Gratulacje jeszcze raz.
Dzięki wielkie. Zauważyłem, że zawsze tak na marzec/kwiecień coś udaje się wbić troszkę w górę - pomijając ubiegły rok.przemekEm pisze:Gratulacje, zrealizowanie celu już w marcu to fajna sprawa, ale te 38 też pewnie jeszcze w tym roku przebijesz.
Dziękujeziko303 pisze:Gratulacje. Czytając Twoje wpisy mam wrażenie, że masz teraz spokojniejszą głowę + sensowny trening i wyniki same przychodzą. Niby takie proste, wszyscy o tym wiemy a z realizacją bywa różnie.
Podbiegi całkiem niedawno były, ale wrócą. Dorzuciłem czysty trening siłowy na wzmocnienie nóg właśnie w tym kierunkusebastian899 pisze:Gratulacje nowego PB , pamiętaj że o sub 38 będzie łatwiej niż o sub 18 , ale ten temat już był poruszany więc pewnie o tym wiesz . W tym sezonie myślę że szansa na sub 38 jest jeszcze spora , na sub 18 chyba jeszcze za wcześnie , pamiętaj o sile biegowej , w Twoim przypadku to może być kluczowy bodziec kory pozwoli Ci na dalszy rozwój .P
Na pewno teraz po tym wyniku jestem bliżej SUB38 aniżeli SUB18, aczkolwiek mierzę wysokokkkrzysiek pisze:Sub 18 to, moim zdaniem, trudniejsze zadanie niż sub 38, raczej odpowiednik 37:20-37:30. Powodzenia, bo to też w zasięgu.
Kawka 1-2 max dziennie a %%% z kulturąbezuszny pisze:Michał, za dużo kawy i/lub %%%
A tak serio, to też mi się zdarzały problemy ze skurczami, na szczęście zwykle szybko mijało. Ostatnio to rzadkość, tfu tfu, odpukać. Może w diecie czegoś brakuje, warzywa, owoce, te sprawy?
Btw ładna ta dwudziestka. To prawie tempo mojej życiówki w HM. Naprawdę jesteś w gazie.