zawieszam pisanie swojego.Siedlak1975 pisze: Zajebisty blog. Nawet Cichy tak ciekawie nie pisze
nie mam szans widzę.
Moderator: infernal
zawieszam pisanie swojego.Siedlak1975 pisze: Zajebisty blog. Nawet Cichy tak ciekawie nie pisze
+1Siedlak1975 pisze:Chyba pojawił się nawet wątek miłosny!!!MatiR pisze:Ten blog jest coraz lepszy
Kiedyś człowiek zasiadywał się z Paniami po kilka godzin. Fajnie było
Zajebisty blog. Nawet Cichy tak ciekawie nie pisze
Enduhub mówi, że nie fejk. A że ma niestandardowe podejście do biegania? I dobrze, świat byłby nudny, gdyby wszyscy robili dokładnie to samo.Rolli pisze:Coraz bardziej mi sie wydaje, ze to jakiś 11-latek. Albo Fake.
Niech biega jak chce ale teksty zwalają z nóg. Przede wszystkim takie kobiety, które robią praktykę.kkkrzysiek pisze:Enduhub mówi, że nie fejk. A że ma niestandardowe podejście do biegania? I dobrze, świat byłby nudny, gdyby wszyscy robili dokładnie to samo.Rolli pisze:Coraz bardziej mi sie wydaje, ze to jakiś 11-latek. Albo Fake.
11- latek na pewno to nie jest , już to ktoś tutaj pisał i ja też bardziej skłonny byłbym do tej wersji że autor specjalnie wybrał taką formę pisania aby zbudzić zainteresowanie i sprawdzić reakcje odbiorców .Rolli pisze:Coraz bardziej mi sie wydaje, ze to jakiś 11-latek. Albo Fake.
Bardzo prawdopodobneRolli pisze:Czyli jednak praca dyplomowa na temat reakcji społeczno-pedagogicznej na analfabetyzm funkcjonalny?