![uśmiech :-)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
Nie bolą cię kolana jak tak siedzisz?
Wysłane z mojego Pixel 5 .
Moderator: beata
keiw pisze:Pięknie i w końcu ty od przodu
Oczywiście, że boląNie bolą cię kolana jak tak siedzisz?
charm pisze:Dzięki [WHITE SMILING FACE]ASK pisze:Hej Charm, Mala sliczniutka. Zycie wywrocone, ale mam nadzieje na lepsze. Nie wymagaj od siebie za dużo, tylko tyle, ile sama chcesz dac. Masz czas dla siebie i korzystaj z niego. Ja wspominam moje pierwsze macierzynskie jako najlepszy czas w życiu, szkoda, ze trwało to wtedy tylko 3 mce.
I śpij, spanie to podstawowa potrzba człowieka, bez snu umiera sie tak szybko jak bez wody. Ja zawsze powtarzam ludziom wokół mnie: "jesli śpię, a czas na jedzenie, to nigdy mnie nie budzcie. Wole byc glodna, ale wyspana".
Ze spaniem niestety różnie bywa, ale staram się łapać choćby drzemki... Ząbkowanie to nie jest najłatwiejszy okres w życiu... Wczoraj ok 10km chodząc po domu do 1 w nocy z Żabcią w chuście, bo ząbki bolały, i poza chustą co chwila się przebudzała i płacz... W chuście przebudzała się, ale od razu znowu zasypiała...
Ale masz rację, to cudowny czas, i staram się go maksymalnie wykorzystać dla rodziny - reszta nie ucieknie, a Hania tak szybko rośnie...
Wysłane z Tapatalka