HOMOSEKSUALIZM
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Tak. A Bush zamierza wnieść poprawki
do konstytucji jasno definiujące, że
małżeństwo to związek jednego
mężczyzny z jedną kobietą.
I cóż z tego?
do konstytucji jasno definiujące, że
małżeństwo to związek jednego
mężczyzny z jedną kobietą.
I cóż z tego?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
FREDZIO!
To znaczy mniej więcej tyle,że u nas będzie tak samo,bo my przecież kochamy Amerykę:).
To znaczy mniej więcej tyle,że u nas będzie tak samo,bo my przecież kochamy Amerykę:).
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
wlasnie! jak za zycia malzonek podpisze odpowiednia klazulke to wlasciwie nakrofil nikomu nie szkodzi...prawda? niechcialbym tego poruwnywac do chomoseksualizmu i wcale tego nierobie ...ale...
specjalne lodowki dla ukochanej osoby.
albo mumifikacja...
brrrryy az ciarki mnie przeszly
specjalne lodowki dla ukochanej osoby.
albo mumifikacja...
brrrryy az ciarki mnie przeszly
moje tipi twoim tipi
-
- Zaprawiony W Bojach
no, i ja "Polak Katolik" obrońcę pedziów zostałem...
Wracam ja sobie z pracy i w Trójce słyszę jak Młodzian Wszechpolski rozmawia z jakimś kochającym inaczej. Ten co to kocha inaczej całkiem do rzeczy gada, a młodziam, to gnój jakiś, któremu mózg od nadmiernej masturbacji chyba zlasowało (skąd ja mam taki obraz tych młodzian wszechpolskich) i jakieś ostatnie dyrdymały wygaduje. No wiec ten "sodomita" o badaniach naukowych i raportach Światowej Organizacji Zdrowia rzecze, a ten giertychifil w odpowiedzi (cytuję z pamięci): "wszystkie badania naukowe mówią, że homoseksualizm to choroba i zboczenie". Krótko pisząc rozmowa dorosłego z głupim dzieciakiem. Wstyd po prostu jako hetero czułem. Na koniec młodzian wszechpolski nie podaje ręki pedziowi i mówi, ze to dlatego, że nie wie "czego tamten swoimi dłońmi wcześniej dotykał". No, po prostu myślałem, ze się ze wstydu spalę.
A dziennikarz Trójki jak zwykle, zamiast od szczeniaków tego młodziana wyzwać i po ojcowsku pasem trzy mocne na dupę dać rozmawiał z nim jak z dorosłym. Co za czasy?
Na koniec odszczekuję com o pedziach wcześniej złego powiedział i obiecuje poprawę. Z żoną na ich happening chyba się wybierzemy, na koszulce mąż i żona sobie napiszemy (co by nikt nie myślał, że pedziem jestem) i równość i triumf rozumu nad wszechpolską ciemnotą głosić będziemy.
Wracam ja sobie z pracy i w Trójce słyszę jak Młodzian Wszechpolski rozmawia z jakimś kochającym inaczej. Ten co to kocha inaczej całkiem do rzeczy gada, a młodziam, to gnój jakiś, któremu mózg od nadmiernej masturbacji chyba zlasowało (skąd ja mam taki obraz tych młodzian wszechpolskich) i jakieś ostatnie dyrdymały wygaduje. No wiec ten "sodomita" o badaniach naukowych i raportach Światowej Organizacji Zdrowia rzecze, a ten giertychifil w odpowiedzi (cytuję z pamięci): "wszystkie badania naukowe mówią, że homoseksualizm to choroba i zboczenie". Krótko pisząc rozmowa dorosłego z głupim dzieciakiem. Wstyd po prostu jako hetero czułem. Na koniec młodzian wszechpolski nie podaje ręki pedziowi i mówi, ze to dlatego, że nie wie "czego tamten swoimi dłońmi wcześniej dotykał". No, po prostu myślałem, ze się ze wstydu spalę.
A dziennikarz Trójki jak zwykle, zamiast od szczeniaków tego młodziana wyzwać i po ojcowsku pasem trzy mocne na dupę dać rozmawiał z nim jak z dorosłym. Co za czasy?
Na koniec odszczekuję com o pedziach wcześniej złego powiedział i obiecuje poprawę. Z żoną na ich happening chyba się wybierzemy, na koszulce mąż i żona sobie napiszemy (co by nikt nie myślał, że pedziem jestem) i równość i triumf rozumu nad wszechpolską ciemnotą głosić będziemy.
ENTRE.PL Team
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No no....
To sie może spotkamy
To sie może spotkamy

- monka
- Zaprawiony W Bojach
Pawle, tak Cię traktowano jako dziecko?Quote: from PAwel on 8:16 pm on May 25, 2004
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
Monka, oczywiscie, ze czasem w dzieciństwie pasem dostałem. To były czasy, kiedy jak dziecko coś zbroiło to było strofowane, żadnego bezstresowego chowu nie było.
ENTRE.PL Team
- monka
- Zaprawiony W Bojach
Znaczy, krótko byłeś trzymany. Teraz tamci wychowawcy jak zobaczą Cię na ulicy skandującego za gejami, zamiast dumnie prowadzącego wózek z niemowlęciem na pewno gorzko pożałują tego co Ci zrobili, nie?
[b]99% DOBRZE = 100% ŹLE![/b]
-
- Zaprawiony W Bojach
a co ona o tym powiedziała?Quote: from Turecki44 on 11:13 am on May 26, 2004
Szkoda, że Kaczyński tak się zapatrzył na stolyce kulturalnom Polski. Mocno i dosadnie, ale słusznie podsumowała to Olga Lipińska.
ENTRE.PL Team