Komentarz do artykułu W Sofii na koksie

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
NiedzielnyBiegacz91
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Naprawdę są jeszcze dorośli ludzie - fani sportu, którzy po wszystkich dopingowych aferach w bieganiu i nie tylko dalej wierzą, że te wszystkie rekordy to na ugali są robione? :hahaha: to tak jakby wierzyć, że kulturyści robią kosmiczne przyrosty na ryżu i kurczaku :taktak:
New Balance but biegowy
khorne
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

kubawisniewski1 pisze:
khorne pisze:
kubawisniewski1 pisze: czekam teraz na rozwinięcie się dyskusji w kierunku: "Większość Kenijczyków i Etiopczyków bierze - to przyczyna ich przewagi."
Czekaj dalej, ale niestety chyba się nie doczekasz bo nikt raczej tutaj takiej tezy nie postawi :)
Przeczytaj swój pierwszy komentarz
Niby Pan redaktor, niby humanista, po studiach dziennikarskich, a nie potrafi zinterpretować bardzo prostego niezbyt złożonego zdania.
Jeżeli drogi redaktorze uważasz, że domaganie się bardziej poważnych kontroli wśród K&E jest tożsame z 'większość K i E bierze' to polecam zrobić jakąś podyplomówkę jednak. Aczkolwiek marne szanse, że to coś da, z racji tego, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jednak zdobywa się na znacznie wcześniejszym poziomie edukacji.
Żeby być jednak odrobinę bardziej miłym i merytorycznym napiszę - nigdzie nie napisałem (co więcej, nawet tak nie myślę), że większość K i E bierze. Powiem więcej, nawet jeżeli by tak było, to i tak byłaby to jedna Z WIELU przyczyn ich przewagi. Niekoniecznie decydująca ;)
kubawisniewski1
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

khorne pisze:
Niby Pan redaktor, niby humanista, po studiach dziennikarskich, a nie potrafi zinterpretować bardzo prostego niezbyt złożonego zdania.
Jeżeli drogi redaktorze uważasz, że domaganie się bardziej poważnych kontroli wśród K&E jest tożsame z 'większość K i E bierze' to polecam zrobić jakąś podyplomówkę jednak. Aczkolwiek marne szanse, że to coś da, z racji tego, że umiejętność czytania ze zrozumieniem jednak zdobywa się na znacznie wcześniejszym poziomie edukacji.
Żeby być jednak odrobinę bardziej miłym i merytorycznym napiszę - nigdzie nie napisałem (co więcej, nawet tak nie myślę), że większość K i E bierze. Powiem więcej, nawet jeżeli by tak było, to i tak byłaby to jedna Z WIELU przyczyn ich przewagi. Niekoniecznie decydująca ;)
Dzięki za nau(cz)kę i próbę uzasadnienia.
Klasa i spokój w jednym.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Muszę przyznać, że dotąd nie było mi po drodze z Kubą Wiśniewskim, ale wyrazy uznania i szacunek za wyważone bycie na forum. Ja tak nie umiem, ale widzę, że da się.
Pozdrawiam i wesołych świąt.
ODPOWIEDZ