Mnie Jarek namawia na 110kmsochers pisze:Zobaczymy jak będzie z epidemią - teraz to dla mnie gdybanie. Ale buty trailowe jak coś to mamformy na połówkę po górach - nie uja

Moderator: infernal
Mnie Jarek namawia na 110kmsochers pisze:Zobaczymy jak będzie z epidemią - teraz to dla mnie gdybanie. Ale buty trailowe jak coś to mamformy na połówkę po górach - nie uja
Mając swoje parę lat biegania w nogach zrobiłbyś taką połówkę w górach z marszu. Właśnie, a propos marszu - rzecz, którą odkryłam później, niż powinnam - otóż, większość pod górę idzie, a nie biegnie!Zobaczymy jak będzie z epidemią - teraz to dla mnie gdybanie. Ale buty trailowe jak coś to mamformy na połówkę po górach - nie uja
W niedzielę nie czułem się jak biegaczmclakiewicz pisze:Oj tam, nie Ty pierwszy jadłeś śniadanie na kolacjęnawet w jednym filmie o tym było, ale to chyba nie byli biegacze.
OoooooOOOOOooooo, gdzie mi tu od miękiszonów! BIEGNĘ PO ŚWIĘTACH!keiw pisze:Marcin - nie bądź miękiszonem z tą dyszką
Do boju!
Wysłane z mojego Pixel 5 .
No nie dziwię się, jakby miała sezon ciągnąć do końca grudnia to też bym nie dawała już rady17.12
Chyba jakieś zmęczenie ostatnimi czasy wychodzi ze mnie
Mój sezon to wygląda tak, jak u niektórych rozrtrenowanie, i jeszcze kombinować zacząłem po chorobie :D Jak zacząłem sprawdzać model, to się okazało, że nie Speedcross, tylko Supercross, o takieneevle pisze:No nie dziwię się, jakby miała sezon ciągnąć do końca grudnia to też bym nie dawała już rady17.12
Chyba jakieś zmęczenie ostatnimi czasy wychodzi ze mniea po świętach jak wjedzie jedzonko to będzie jeszcze "lepiej"
![]()
Który numerek Speedcrossa?
Porządny but. Znaczy, ja nie mam żadnego porównania w trailowych, ale już parę górskich biegów w swoich zaliczyłam. Ale strasznie twarde są. Trzeba było dobrych kilkudziesięciu kilometrów, żeby się ułożyły.