Do Ciebie krzychu, Montano i do innych Anty Homo:
Wasz stosunek do Homoseksualistów jest taki sam jak jakiś czas temu - do dania kobietom prawa do studiowania na uczelniach wyższych.
"TO WBREW NATURZE !!!!!!!! " - zupełnie jakbym słyszał teksty ówczesnych mędrców.
Panowie !! (chyba głównie Panowie)
Niestety - to się nazywa
POSTĘP !!!
I nie uśmiechajcie się pod nosem -
"No to ja dzieuję za taki postęp" bo za klikanaście lat nie będzie czegoś takiego jak "piętno pedalskiego bachora" bo to już nie będzie żadne piętno. Wam się na razie tylko wydaje, że to gdzies tam daleko i nas nie dotyczy.
To przyszło do nas też - i nie da się przed tym obronić.
Świat idzie do przodu - i padają kolejne bariery.
Wiele lat temu - kobieta na wyższej uczelni też budziła zgorszenie i ówczesny Montano Corridore albo PAweł mówił by:
"Kobiety na uniwersytecie ??? Po moim trupie! Na szczęście nikt rozsądny do tego nie dopuści !!! "
To jest postęp - i tego świadkami już jesteśmy w niektórych krajach, które przecież przeanalizowały sprawę i lekarzy się pytały itd. Pomyślcie logicznie, chłodno na trzeźwo.
Tak samo jest dziś z wtapianiem się homoseksualizmu w nasze życie - za ileś tam lat - rzeczywiście nikt nie będzie Ci krzychu zaglądał do łóżka bo to będzie tak samo naturalne jak to że jesteś blondynem, może to się będzie podawało w cv a jak będziesz spotykał nowego kolegę w pracy - to się bedziesz pytał: "Cześć, jak masz na imię? Jesteś homo, hetero czy bi ?"
Spójrzcie na to w ujęciu historycznym - wznieście sie ponad jakieś swoje przyzwyczajenia wyniesione z wielu lat wychowania wg jedynie słusznych norm - bo tak jak dzisiaj ówczesny zakaz studiowania dla kobiet wydaje się nam śmieszny i żałosny - tak za ileś tam lat - takie sie będa nam wydawały dzisiejsze sądy niektórych z was. Wasze skojarzenia homoseksualista-zwyrodnialec-loveparade..itp itd będa za ileś lat jak skojarzenia waszych babć na temat muzyki rockowej - że to tylko grzech i zgorszenie.
Ja FREDZIO, jestem tylko i wyłącznie heteroseksualistą, uwielbiam kobiety i ich fizyczność, wzdragam się na myśl seksu z mężczyzną.
Jeszcze dwa tygodnie temu (nawet jeszcze dwa dni temu)
myślałem DOKŁADNIE tak jak Montano, PAweł, Active i kilku innych kolegów.
Ale dziś myśle inaczej. Dzięki wam "O wymienieni !"
Hej
(Edited by FREDZIO at 5:32 pm on Dec. 16, 2003)