SBBP 2
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Warszawa rozpoczęła pod dowództwem Joycat i Fredzia wspólne biegi forumowiczów i zaraz zaczęły nam deptać po piętach inne miasta.
Aby zachować przewodnictwo w Polsce Warszawy, trzeba by może ruszyć drugą grupę forumowiczów w stolicy. Powiedzmy że byłoby to SBBP 2 (Południe), cokolwiek ten skrót miałby znaczyć . Moglibyśmy biegać w Kabatach, może w niedzielę, może rano. Wiem że jest chętnych kilka osób tj, Paweł, Ryszard Sawa, jego kolega Ryszard B, no i ja. Czy ktoś jeszcze z forumowiczów jest z płd. W-wy i chciałby dołączyć? A może chętni byliby z innych części W-wy, Paweł jeździ na Bielany, to może ktoś poszedłby w Jego ślady i przyjechał w niedzielę na Ursynów?
Pobieglibyśmy może o 10-tej w najbliższą niedzielę, z resztą i tak biegamy, więc niezobowiązująco zapraszamy każdego kto żyw.
p.s. Fredzio, jeśli nadużyłem praw autorskich do nazwy, bądź dla mnie miłosierny, pls.
Aby zachować przewodnictwo w Polsce Warszawy, trzeba by może ruszyć drugą grupę forumowiczów w stolicy. Powiedzmy że byłoby to SBBP 2 (Południe), cokolwiek ten skrót miałby znaczyć . Moglibyśmy biegać w Kabatach, może w niedzielę, może rano. Wiem że jest chętnych kilka osób tj, Paweł, Ryszard Sawa, jego kolega Ryszard B, no i ja. Czy ktoś jeszcze z forumowiczów jest z płd. W-wy i chciałby dołączyć? A może chętni byliby z innych części W-wy, Paweł jeździ na Bielany, to może ktoś poszedłby w Jego ślady i przyjechał w niedzielę na Ursynów?
Pobieglibyśmy może o 10-tej w najbliższą niedzielę, z resztą i tak biegamy, więc niezobowiązująco zapraszamy każdego kto żyw.
p.s. Fredzio, jeśli nadużyłem praw autorskich do nazwy, bądź dla mnie miłosierny, pls.
Janusz
- kalia18
- Rozgrzewający Się
Warszawa? Hmm mam tam babcie Niestety ja jestem z lubuskiego wiec...
ale moze na wakacje bede mogla z wami pobiegac...choc watpie ze dam rade nadazyc.. echh..
pozdrawiam!!!!!
ps. Janusz nie lam sie - Fredzio to fajny gosc z pewnoscia nie bedzie az taaaaak zle
ale moze na wakacje bede mogla z wami pobiegac...choc watpie ze dam rade nadazyc.. echh..
pozdrawiam!!!!!
ps. Janusz nie lam sie - Fredzio to fajny gosc z pewnoscia nie bedzie az taaaaak zle
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Janusz, spoko
Tylko to powinno się nazywać SKBP - Sobotni Kabacki Biegg Poranny albo NKBP - Niedzielny.
A PAweł chyba się chętnie włączy, nie ?? PAweł !!
kalia............zarumieniłem się
Tylko to powinno się nazywać SKBP - Sobotni Kabacki Biegg Poranny albo NKBP - Niedzielny.
A PAweł chyba się chętnie włączy, nie ?? PAweł !!
kalia............zarumieniłem się
-
- Zaprawiony W Bojach
Kalia18, już myślę o letnim podmuchu ciepłego powietrza i o Tobie między nami. Na pewno dasz radę, obyśmy my tylko wytrwali do lata, he, he.
No i Fredzio, kamień mi spadł z serca, a więc nie doczekam się linczu, a różnie to ze mną mogło być, nieprawdaż?
PAweł sam mi nakazał niedawno stworzyć SBBP 2, więc Jego obecnośc obwiązkowa!
No i Fredzio, kamień mi spadł z serca, a więc nie doczekam się linczu, a różnie to ze mną mogło być, nieprawdaż?
PAweł sam mi nakazał niedawno stworzyć SBBP 2, więc Jego obecnośc obwiązkowa!
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
Janusz byl bardziej odważny niż ja.
Trzeba się teraz zastanowić nad godziną.
Proponuję 9.30, bo
-nie za wcześnie
- nie za późno
I jeszcze jedno. Biegi przeznaczone są dla wszystkich, niezależnie od poziomu i tempa biegu. Powtórzę: DLA WSZYSTKICH. To nie jest tam jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, czy coś podobnego. To nie będzie bieg znajomych. KAŻDY jest chętnie widziany.
Trzeba się teraz zastanowić nad godziną.
Proponuję 9.30, bo
-nie za wcześnie
- nie za późno
I jeszcze jedno. Biegi przeznaczone są dla wszystkich, niezależnie od poziomu i tempa biegu. Powtórzę: DLA WSZYSTKICH. To nie jest tam jakieś towarzystwo wzajemnej adoracji, czy coś podobnego. To nie będzie bieg znajomych. KAŻDY jest chętnie widziany.
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
Popieram 9.30, w niedzielę. Jeszcze musimy wybrac miejsce. Proponuję stację metra Kabaty (dokładniej na pętli autobusowej 504, 513), tu można w supermarkecie skorzystać z podręcznej przechowalni bagażu nieodpłatnej, no i łatwo dojechać. Czekam na kontrpropozycje.
Janusz
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Kalia , juz Ci dawno napisalem , ze mam znajomych w Twoich stronach . Tylko Ty gapciu slodka pewnie tego nie zauwazylas
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
-
- Zaprawiony W Bojach
Hej, fajny pomys³ z tymi Kabatami.
Niewykluczone, ¿e pojawiê siê w niedzielê. Ile kilometrów bêdziemy biec?
Aha, i musicie mi wyt³umaczyæ, gdzie jest miejsce zbiórki (i czy mo¿na tam zaparkowaæ samochód) --> ja notorycznie gubiê siê na Kabatach, to tajemnicza dzielnica.
Niewykluczone, ¿e pojawiê siê w niedzielê. Ile kilometrów bêdziemy biec?
Aha, i musicie mi wyt³umaczyæ, gdzie jest miejsce zbiórki (i czy mo¿na tam zaparkowaæ samochód) --> ja notorycznie gubiê siê na Kabatach, to tajemnicza dzielnica.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Juz chciałem napisać - Joycat Ty zdrajczyni - ale zobaczyłem, że o niedzieli piszesz. No !!!
-
- Zaprawiony W Bojach
Ech Joy, Bardzo czekałem na Twój post, bo jest on swego rodzaju autoryzacją w naszym gronie.
Z parkowaniem na pewno nie będzie problemu. Przy hipermarkecie, gdzie mamy zamiar się spotkać jest byczy parking, nie będzie konieczności rezerwować miejsca.
Jedziesz do końca ul. KEN i tam duży napis TESCO (hipermarket). Właśnie tam jest i stacja metra KABATY ( w podziemiach), i duży parking, i pętla autobusowa, i... pyszna czekolada w sklepie, no i my.
Z Tobą na pewno się powiedzie
Osobne zaproszenie dla FREDZIA, tak tak Fredziu, w niedzielę w niedzielę.
Z parkowaniem na pewno nie będzie problemu. Przy hipermarkecie, gdzie mamy zamiar się spotkać jest byczy parking, nie będzie konieczności rezerwować miejsca.
Jedziesz do końca ul. KEN i tam duży napis TESCO (hipermarket). Właśnie tam jest i stacja metra KABATY ( w podziemiach), i duży parking, i pętla autobusowa, i... pyszna czekolada w sklepie, no i my.
Z Tobą na pewno się powiedzie
Osobne zaproszenie dla FREDZIA, tak tak Fredziu, w niedzielę w niedzielę.
Janusz
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No dzięki, ale w niedziele sie na 25-30 km nastawiam a potem od razu chce do ciepłego pomieszczenia, prysznic itd - na Żoliborzu mam idealne do tego warunki.
Ale powodzenia życzę.
Ale powodzenia życzę.
-
- Zaprawiony W Bojach
Moja propozycja:
Spotkajmy się nie na parkingu TESCO (d. Hit), ale kilkaset metrów dalej na samym końcu KEN. Jeśli ktoś chce skorzystać z przechowalni w sklepie albo tam parkować to OK, ale z parkingu do lasu jest jeszcze jakieś 5 minut truchtania, a od samego końca KEN jest dużo bliżej. Tam też można spokojnie zaparkować. Co o tym sądzicie?
Chociaż może w zimie lepiej jest spotkać się w ciepłym sklepie?
Spotkajmy się nie na parkingu TESCO (d. Hit), ale kilkaset metrów dalej na samym końcu KEN. Jeśli ktoś chce skorzystać z przechowalni w sklepie albo tam parkować to OK, ale z parkingu do lasu jest jeszcze jakieś 5 minut truchtania, a od samego końca KEN jest dużo bliżej. Tam też można spokojnie zaparkować. Co o tym sądzicie?
Chociaż może w zimie lepiej jest spotkać się w ciepłym sklepie?
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
{Joycat} No właśnie, tak myślałem, że o to dopytasz... i jak najbardziej słusznie, przeoczyłem świadomie Twoje wcześniejsze zapytanie. :ojoj:
Trzeba powiedzieć, zgodnie z prawdą, tak zgodnie z prawdą, że nie ma żadnych ograniczeń, biegniemy tyle dokładnie ile chcemy, tyle dokładnie ile chcemy, i jeszcze raz powtórzę, tyle dokładnie ile chcemy. Trasa biegu wiedzie po pętlach 5 km, więc każdy będzie autorem swojego szczęścia.
Myślę, że Paweł - autor tego pomysłu, pozwoli nam na takie "wyuzdanie"
To jak z pomysłem naszej muzy - PAwła.
Mi wszystko adno. :uuusmiech:
(Edited by Janusz at 1:55 pm on Jan. 6, 2003)
Trzeba powiedzieć, zgodnie z prawdą, tak zgodnie z prawdą, że nie ma żadnych ograniczeń, biegniemy tyle dokładnie ile chcemy, tyle dokładnie ile chcemy, i jeszcze raz powtórzę, tyle dokładnie ile chcemy. Trasa biegu wiedzie po pętlach 5 km, więc każdy będzie autorem swojego szczęścia.
Myślę, że Paweł - autor tego pomysłu, pozwoli nam na takie "wyuzdanie"
To jak z pomysłem naszej muzy - PAwła.
Mi wszystko adno. :uuusmiech:
(Edited by Janusz at 1:55 pm on Jan. 6, 2003)
Janusz
-
- Zaprawiony W Bojach
Je¿eli chodzi o miejsce spotkania, to ja siê dostosujê. Jak pisa³am wcze¶niej, Kabaty to dla mnie terra incognita, wiêc siê nie wypowiadam.
W kwestii trasy: pêtle 5 km - dobry pomys³, jestem ZA.
W kwestii trasy: pêtle 5 km - dobry pomys³, jestem ZA.