HOMOSEKSUALIZM
- Jarro
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Brawo Paweł, brawo Stonoga. Wreszcie ktoś spełnił postulat Fredzia.
Odniosłem wrażenie, iż Fredzio wyraził opinię o generalnej niechęci obywateli do ujawniania swoich preferencji seksualnych. Muszę powiedzieć, że to wyjątkowo przenikliwa myśl, i nie zmienię zdania pod wpływem nieprzemyślanych deklaracjach Stonogi i Pawła.
Znalazłem też /u Fredzia / uwagę o rzadko, lub raczej nigdy, występujących w przyrodzie 100% stężeniach. To kolejne odkrycie mające wyjaśnić psychologiczno-społeczne meandry zachowań obywateli powinno zaowocować przynajmniej pracą doktorską na zadany temat, a tymczasem stało się zaczynem dyskusji obfitującej w liczne inwektywy.
Dlatego chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować obu w/w dyskutantom za bohaterską decyzję, która być może zamknie ów intersujący wątek.
Proponuję Fredziowi by zainicjował kolejne n.p.: penalizacja aborcji, antysemityzm, religia w szkołach.
Zima jest długa.
Odniosłem wrażenie, iż Fredzio wyraził opinię o generalnej niechęci obywateli do ujawniania swoich preferencji seksualnych. Muszę powiedzieć, że to wyjątkowo przenikliwa myśl, i nie zmienię zdania pod wpływem nieprzemyślanych deklaracjach Stonogi i Pawła.
Znalazłem też /u Fredzia / uwagę o rzadko, lub raczej nigdy, występujących w przyrodzie 100% stężeniach. To kolejne odkrycie mające wyjaśnić psychologiczno-społeczne meandry zachowań obywateli powinno zaowocować przynajmniej pracą doktorską na zadany temat, a tymczasem stało się zaczynem dyskusji obfitującej w liczne inwektywy.
Dlatego chciałbym w tym miejscu serdecznie podziękować obu w/w dyskutantom za bohaterską decyzję, która być może zamknie ów intersujący wątek.
Proponuję Fredziowi by zainicjował kolejne n.p.: penalizacja aborcji, antysemityzm, religia w szkołach.
Zima jest długa.
Jarro
-
- Zaprawiony W Bojach
(Edited by Montano Corridore at 8:57 am on Dec. 20, 2003)
-
- Zaprawiony W Bojach
dzisiaj rano spotakłem się z Miforem, innym Pawłem i Leszkiem G.
No, i przyznam szczerze, że rozbieraliśmy sie wszyscy aż dwa razy. Raz nawet do naga. A przy drugim rozbieranku nawet przymierzaliśmy takie fajne obcisłe fatałaszki.
Mam uolny wieczór, Stonoga, mam, nie umawiam się z nieznajomymi panami.
A domu w Kaliforni nie mam.
(Edited by PAwel at 4:36 pm on Dec. 13, 2003)
No, i przyznam szczerze, że rozbieraliśmy sie wszyscy aż dwa razy. Raz nawet do naga. A przy drugim rozbieranku nawet przymierzaliśmy takie fajne obcisłe fatałaszki.
Mam uolny wieczór, Stonoga, mam, nie umawiam się z nieznajomymi panami.

A domu w Kaliforni nie mam.
(Edited by PAwel at 4:36 pm on Dec. 13, 2003)
ENTRE.PL Team
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja otwarcie mówię że jestem lesbijką:bum:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
(Edited by Montano Corridore at 8:57 am on Dec. 20, 2003)
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Ech, kryteria są proste: ja też jestem lesbijką; wokół tylu wspaniałych mężczyzn, a mnie i tak do kobiet ciągnie 

- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Odnoszę nieodparte wrażenie, że serwis bieganie.pl został całkowicie opanowany przez dewiatów seksualnych. Proponuję zatem w rocznicę stanu wojennego powołanie Rady Ocalenia Serwisu, a osobnicy tacy jak np. Tedi powinni zostać internowani.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie było mnie kilka dni a tu taka aktywność. Wszyscy okazało się są jednak homo.
Chyba największe emocje wzbudza ewentualne prawo do adopcji. Ciekawy jestem, czy jest Tu na forum choć jedna osoba (jedna jest - bo mi powiedziała ale nie wiem czy czyta teraz ten wątek) - więc czy są chociaz dwie osoby - które uważaja, ze powinno sie homoseksualistom przyznać prawo do adopcji?
Arti, Montano, Active, Henryk - wy oczywiście odpowiadać nie musicie.
A wogóle zauważyłem dziwną relację wśród was - ale opiszę ją jak wrócę do Warszawy bo teraz na dworcu w Katowicah siedze i na pociąg czekam. Nie chciałbym być tendencyjny czy nieuczciwy - musze przemyśleć zanim napiszę.
Chyba największe emocje wzbudza ewentualne prawo do adopcji. Ciekawy jestem, czy jest Tu na forum choć jedna osoba (jedna jest - bo mi powiedziała ale nie wiem czy czyta teraz ten wątek) - więc czy są chociaz dwie osoby - które uważaja, ze powinno sie homoseksualistom przyznać prawo do adopcji?
Arti, Montano, Active, Henryk - wy oczywiście odpowiadać nie musicie.

A wogóle zauważyłem dziwną relację wśród was - ale opiszę ją jak wrócę do Warszawy bo teraz na dworcu w Katowicah siedze i na pociąg czekam. Nie chciałbym być tendencyjny czy nieuczciwy - musze przemyśleć zanim napiszę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Co? Internować? Ja jestem normalny, nie żaden dewiant, chyba źle mnie zrozumiałeś Stonoga;)
Tedi
- stonoga
- Zaprawiony W Bojach
Tedi
Zrozumiałem cię bardzo dobrze. Jesteś męzczyzną (tzn. w wynikach zawodów stoi przy tobie literka M a nie K). Jednak wieczorami przebierasz się w damskie ciuszki, malujesz oczy i oglądasz się w lusterku - bo masz psychikę kobiety. Ale mimo to twoim partnerem seksualnym jest męzczyzna czyli jesteś psychiczną lesbijką.
A swoją drogą mam nadzieję, że o tym pięknym wątku dowiedzą się wszyscy naprawde zaineresowani (a jest ich podobno około 10% - czyli ponad 3000000) i serwis bieganie.pl stanie się zaiste atrakcyjny.
PS: Mnie też bardzo ciekawi co "Muchomorek" i "Kurczaczek" myślą o adopcji dzieci przez pary homoseksualne.
Zrozumiałem cię bardzo dobrze. Jesteś męzczyzną (tzn. w wynikach zawodów stoi przy tobie literka M a nie K). Jednak wieczorami przebierasz się w damskie ciuszki, malujesz oczy i oglądasz się w lusterku - bo masz psychikę kobiety. Ale mimo to twoim partnerem seksualnym jest męzczyzna czyli jesteś psychiczną lesbijką.
A swoją drogą mam nadzieję, że o tym pięknym wątku dowiedzą się wszyscy naprawde zaineresowani (a jest ich podobno około 10% - czyli ponad 3000000) i serwis bieganie.pl stanie się zaiste atrakcyjny.
PS: Mnie też bardzo ciekawi co "Muchomorek" i "Kurczaczek" myślą o adopcji dzieci przez pary homoseksualne.
Dlaczego mam wiecej nóg niż mózgów ???
-
- Zaprawiony W Bojach
(Edited by Montano Corridore at 9:21 am on Dec. 20, 2003)
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
To jest już raczej faktem dokonanym - tzn. prawo też odpowiada raczej na fakty dokonane, a potrzeby wcale nie zważają na przepisy prawne. Przykładowo we Francji takich przypadków jest kilkadziesiąt tysięcy, a formalnie chodzi o adopcję przez osobę samotną lub żyjącą w związku, który nie istnieje.Quote: from FREDZIO on 8:19 am on Dec. 14, 2003
Ciekawy jestem, czy jest Tu na forum choć jedna osoba (jedna jest - bo mi powiedziała ale nie wiem czy czyta teraz ten wątek) - więc czy są chociaz dwie osoby - które uważaja, ze powinno sie homoseksualistom przyznać prawo do adopcji?
Odnośnie warunku postawionego przez Irko obawiam się, że wszystko kwestią czasu, a jeśli chodzi o możliwości zapłodnienia in vitro kobiety mogą być w pełni samowystarczalne względem mężczyzn, a korzystać będą z bezosobowych i anonimowych banków nasienia.
(Edited by ours brun at 6:13 pm on Dec. 14, 2003)