Coros Apex Pro vs Garmin Fenix 6

Awatar użytkownika
cichy70
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Logadin pisze:A to użytkownik gremlina z małej miejscowości już do sekty nie należy? :D
jak słoik to już nie :-)
PKO
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To właściwie pasuje, bo mi się kolejny Fenix pierdoli i nie będę dziada bronił :D Ale i tak uważam, że pod moje potrzeby nie mam lepszej alternatywy (NFC to już dla mnie 100% mus + ClimbPro). Najchętniej oddałbym go już na gwarancję ale cholera nie mam nic zastępczego do biegania w trakcie jak go im oddam :/
Awatar użytkownika
keiw
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Serwis masz w Warszawie na miejscu. Chyba ci szybko ogarną?

Wysłane z mojego Pixel 5 .
Mój Blog "Luźne wpisy"
Mój Blog "Luźne wpisy" - Komentarze

Zrzucone w biegu kilogramy, cierpliwie czekają w lodówce.
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

keiw - niestety od ręki nie robią, trzeba im oddać oni odsyłają. Napisałem jeszcze na forum Garmina (https://forums.garmin.com/outdoor-recre ... ting-point, może ktoś pomoże co się zjebało - ale wygląda na to, że będzie wymiana, bo powoli już nie mam siły z tym biegać, ostatnio coraz większe cyrki wyczynia z rysowaniem śladu przy stopowianiu aktywności w trakcie.
Qra
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

LoveBeer pisze: a na marginesie - nie gniewaj sie, ale powiem to, bo czemu nie - zdajesz sobie sprawe, ze uzytkownicy garminow z duzych miast, z Wawki szczegolnie, wsrod np górali (w sensie biegczy gorskich) sa nazywani zwyklymi sekciarzami? uwazani sa za ludzi, z ktorymi na temat sprzetu nie da sie porozmawiac. bo konczy sie to wlasnie dokladnie tak, jakbys rozmawial z fanatykiem religijnym i powiedzial cos takiej osobie zle o jego na ten przyklad bogu. a z mojej perspektwy napisze jeszcze raz co juz pisalem - tego problemu nie ma zupelnie z uzytkownikami suunto czy polara, oni nie musza bronic tej swojej marki za kazda cene. ale oczywiscie, to wszystko moze nie byc prawda, bo moje obserwacje i doswiadczenia moga byc niewsyatrczajace, moga byc obarczone zbyt duzym bledem, zeby stwierdzic ze tak wlasnie jest. no LOL po prostu :hej:
O boże kto tak mówi? Chyba jakieś oscypki.... Serio słoma z butów za takie teksty...
Co do obrony to najbardziej zaciekli w tym są niestety biegacze z Ambitami bo wielu z nich niczego innego na ręce nie miało ale twardo dalej walczą. Nic nie może mieć lepszego GPS. NIC!!! i koniec xD
Koronnym argumentem jest to że GPS jest dokładniejszy o 100m na 30km... cała reszta dodatków które posiada Garmin się nie liczy bo "oni ich nie mają" albo nie potrzebują. Mówisz prosta wibracja.. PO CO CI WIBRACJA jak piszczy głośno.. ale ja biegam w słuchawkach i chce wibrację... to nie biegaj w słuchawkach..
Sam jesteś świetnym przykładem bo nie jesteś w stanie dopuścić do siebie że inni jakoś nie mają tych problemów co Ty z Garminami... po prostu ci którym wszystko działa nie piszą na forach tysiąca postów że wszystko działa.
Awatar użytkownika
Sikor
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:35
Życiówka w maratonie: 3:13:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Slawcio pisze:Oni nie bronią Garmina! Oni bronią własnego Ego, że słusznie wydali tą kupę kasy
Bo Coros Apex Pro (tytul watku), to niby budzetowiec? :hahaha:

BTW Z szybkiego przegladu cen widze, ze kosztuje aktualnie 100 EUR wiecej niz kosztowal moj Fenix 3 w dodatku w pakiecie z paskiem HRM-Run.
Nawet porownujac do aktualnego 6x Pro roznica wynosi 100EUR (tym razem na niekorzysc Garmina), ale 500 vs 600 EUR to nie jest przepasc,
zeby mowic, ze "Garmin kosztuje kupe kasy", a Apec Pro juz nie. Prawda?

BTW2 Coros ma akurat cos calkiem fajnego w ofercie, ale to jest IMO model Pace 2 :taktak:
Slawcio
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:14
Życiówka w maratonie: 2:46:06
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Qra pisze:Bo Coros Apex Pro (tytul watku), to niby budzetowiec?
A nie zauważasz podobnej religii z Corosami jak z Garminem? :ble: chyba nawet większa :ble:

Nie znam Corosa, i nie zamierzam poznawać. Firma która nie ma serwisu www, dla mnie nie istnieje.
Dlatego obecnie Suunto również jest dla mnie skreślone.
Biegając jak większość, będziesz miał wyniki jak większość.
https://bieganie.org/
https://runalyze.com/athlete/maran
https://www.strava.com/athletes/161056178
Awatar użytkownika
Ziomal
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 37:08
Życiówka w maratonie: 3:45
Kontakt:

Nieprzeczytany post

A jak pozwolę sobie niebawem dorzucić swoje 3 grosze do dyskusji :)
Od początku swoich przygód z zegarkami GPS - Garminowiec (4 lata z F3, teraz F6 Pro).
Z biegowych i zawodowych doświadczeń liźnięte trochę Polarów od M400, V800, Vantage itp.
Z biegowego towarzystwa również i Suunto.
Od 2 tygodni mam możliwość poznać Corosy (na ręce Pace2, Apex Pro i od dnia dzisiejszego Vertix Ice Breaker).
Niebawem podzielę się swoimi przemyśleniami - wiem jest to krótki czasu na testy zegarka ale już po 2 tygodniach mam sporo spostrzeżeń :)

See You Soon - w razie pytań technicznych zapraszam na priv :)
[URL=https://matchnow.life]Verified Damsels[/URL]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ