Komentarz do artykułu Nike Alphafly - rewolucja czy marketing?
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
w sklepie biegacza online dostępny 40, 40 2/3, 41 1/3, 42, 42 2/3, 45 1/3. nie wiem jaki Seba ma rozmiar w adidasie. do tego jeśli zamówicie 25.10 między północą a 5:00 to dostaniecie rabat 30% no i możliwość zwrotu gdyby rozmiar nie był okej. w sklepie stacjonarnym natomiast będzie dzisiaj od 20 do północy 40% więc sprawdźcie czy w poznańskim sklepiebiegacza ich nie mają w odpowiednim rozmiarze to wyjdzie wtedy za 510zl para
-
- Zaprawiony W Bojach
Yacool, z dostępnością szału nie ma na sklepbiegacza.pl jest trochę rozmiarów. Mojego akurat nie ma ale ja mam dosyć popularny.
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Zniżka na SB obejmuje ten model? Mi się wydawało, że aadizero Adios Pro jest wyjęty.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Seba jest na kwarantannie, a ja mam aktualnie warsztaty biegowe, więc opcja ze sklepem stacjonarnym odpada.
Ryszard, zamówimy te adidasy w necie. Będzie szybka akcja. Zgrajmy się na pw. Jeżeli jesteście ciekawi takiego testu porównawczego, wesprzyjcie nas na patronajcie (jesteśmy tam od jakiegoś czasu pod nazwą RunningMachine lub poprzez forum.
Ryszard, zamówimy te adidasy w necie. Będzie szybka akcja. Zgrajmy się na pw. Jeżeli jesteście ciekawi takiego testu porównawczego, wesprzyjcie nas na patronajcie (jesteśmy tam od jakiegoś czasu pod nazwą RunningMachine lub poprzez forum.
-
- Zaprawiony W Bojach
Yacool, powtórz wiadomość. Folder jest przepełniony i nie odczytałem. Zwolniłem miejsce.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Seba mi pisze, że ten model nie obejmuje promocja, czyli trzeba wydać 849 złotych. Ryszard dorzuca 500. Zostaje 349. Dorzucicie resztę?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wątku adidasów ciąg dalszy. Wskoczyło kolejne 200 złotych od jednego z forumowiczów. Na liczniku jest już 700. Dziękujemy.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i po sprawie. To była błyskawiczna akcja. Na liczniku 849 złotych. Seba zamawia buty. Jak tylko skończy mu się kwarantanna, to nagramy jakiś materiał z treningu. Dziękuję bardzo również w imieniu Sebastiana.
-
- Zaprawiony W Bojach
Gdy tymczasem na rynek wchodzi kolejny model,...
Saucony Endorphin Pro,...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Przecież ten but jest juz od 6 miesięcy na rynku i u mnie w klubie biega w nich pare osób.Ryszard N. pisze:Gdy tymczasem na rynek wchodzi kolejny model,...
Nie dochodzą do "jakości" Nike ale sa duzo więcej wytrzymałe.
-
- Zaprawiony W Bojach
W Polsce te buty debiutują. Wiem, że były już oferowane od kilku miesięcy ale na naszym rynku oficjalny debiut mają obecnie.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z nimi to był problem w ogóle, chyba tylko w USA i z opóźnieniem w UK były przez jakiś czas dostępne. Później nawet tam bardzo długo były, o ile w ogóle tylko w dziwacznych rozmiarach. Zdaje się, że pod koniec lata znów zaczęły się pojawiać. Cena w polskim sklepie, bez promocji, to 800 zł, co jest moim zdaniem bardzo miłym zaskoczeniem, bo bałem się raczej strzału 950-1000 zł (może to zasługa dość korzystnego kursu USD/PLN?). Na razie mam w czym biegać, ale się zastanowię nad prezentem pod choinkę. Jak będą wciąż dostępne na początku grudnia, może kupię.
Rolli, twoi zawodnicy mają Endorphin Pro czy Speed? Bo kiedy mówisz o tym, że są dużo bardziej wytrzymałe, to zaczynam podejrzewać, że mają Speed (bardzo fajny but, który od jakiegoś czasu ujeżdżam). Z obejrzanych porównań tych dwóch modeli właśnie to mocno zapamiętałem - Speed mają mieć sporo większą wytrzymałość, choćby ze względu na grubszą cholewkę i ogólnie trochę masywniejszą konstrukcję (i większą wagę).
Rolli, twoi zawodnicy mają Endorphin Pro czy Speed? Bo kiedy mówisz o tym, że są dużo bardziej wytrzymałe, to zaczynam podejrzewać, że mają Speed (bardzo fajny but, który od jakiegoś czasu ujeżdżam). Z obejrzanych porównań tych dwóch modeli właśnie to mocno zapamiętałem - Speed mają mieć sporo większą wytrzymałość, choćby ze względu na grubszą cholewkę i ogólnie trochę masywniejszą konstrukcję (i większą wagę).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Endorphin Pro.kkkrzysiek pisze: Rolli, twoi zawodnicy mają Endorphin Pro czy Speed?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: -
- Życiówka w maratonie: -
Jak idą testy adidasów z płytką ?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Na razie Seba zrobił kilka luźnych biegów. Ja też sobie przymierzyłem przy okazji. Mamy parę spostrzeżeń. Muszę to zebrać w jakiś materiał.