Podcasty - platformy
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Redakcjo, czy jest możliwość wrzucania Waszych podcastów na Spotify ?
Zwiększylibyście sobie zasięgi, a i nam, biegaczom w pewnych sytuacjach byłoby znacznie wygodniej (wybieganie + spoti podcasty offline = radość ).
Pzdr
Zwiększylibyście sobie zasięgi, a i nam, biegaczom w pewnych sytuacjach byłoby znacznie wygodniej (wybieganie + spoti podcasty offline = radość ).
Pzdr
-
- Zaprawiony W Bojach
Lenimy się w tym temacie, fakt. Podziałamy! Dzięki
- pawo
- Wodzirej
Oddajcie mi stare forum, natychmiast.
- beata
- Ekspert/Trener
Dopisuję się do prośby.Za stara już jestem na (takie) zmiany!
Nic teraz nie widzę. I jeszcze wszędzie to ... "by ..."
Nic teraz nie widzę. I jeszcze wszędzie to ... "by ..."
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
A strony głównej juz nie będzie?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Ach... jest, ale link u góry wysyła na forum.Rolli pisze:A strony głównej juz nie będzie?
Musimy sie uczyć po hamerykansku?
- pawo
- Wodzirej
"Nic teraz nie widzę" Ja nawet nie widzę czy widzę, bo mam darkcośtam co by z melatoniną forum współpracowało.
Tak Rolli, strony głównej już nie będzie.
Na innym forum po zmianie, wszystkie polskie litery zastąpił znak zapytania i zamiast rozmowy jest jeden wielki znak zapytania, to jest dopiero dramat.
Wszystko się zmienia, ja nie nadażam albo nie nadążam, za głupi jestem, tylko gdzie ja biedniuteńki się teraz podzieję.
Tak Rolli, strony głównej już nie będzie.
Na innym forum po zmianie, wszystkie polskie litery zastąpił znak zapytania i zamiast rozmowy jest jeden wielki znak zapytania, to jest dopiero dramat.
Wszystko się zmienia, ja nie nadażam albo nie nadążam, za głupi jestem, tylko gdzie ja biedniuteńki się teraz podzieję.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No i @#$%^ nie wierzę...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Masakra co zrobili z forum...
Przypomina mi to, jak banki, w których mam konta zmieniają wygląd strony po zalogowaniu, praktycznie zawsze na gorsze i mniej przejrzyste.
I dlaczego w jakimś nieznanym mi języku?
Przypomina mi to, jak banki, w których mam konta zmieniają wygląd strony po zalogowaniu, praktycznie zawsze na gorsze i mniej przejrzyste.
- beata
- Ekspert/Trener
Dokładnie, w moim przypadku jest to jeden bank, ale po każdej zmianie mam coraz mniejszą ochotę na korzystanie z jego usług, bo zabiera to zwyczajnie za dużo czasu i nerwów ...50latek pisze:Masakra co zrobili z forum...
Nie wiem po co i dla kogo te zmiany wyglądu stron (także tej), po co zmieniać coś, co dobrze funkcjonuje? Bo informatycy muszą też mieć pracę???
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
A po co robić lifting produkowanych modeli samochodowych? Bo marketingowcy stwierdzili, ze to jest potrzebne żeby napędzić sprzedaż.
Zreszta właśnie odpaliłem forum w przeglądarce i… No cóż, wyglada TROCHĘ inaczej. Nie widzę tu całkowicie przemodelowaniu strony która by utrudniała poruszanie, a wyglada… wyglada bardziej niebiesko.
Zreszta właśnie odpaliłem forum w przeglądarce i… No cóż, wyglada TROCHĘ inaczej. Nie widzę tu całkowicie przemodelowaniu strony która by utrudniała poruszanie, a wyglada… wyglada bardziej niebiesko.