po pierwsze kolego to jeśli zaczynasz temat 'czytania', to może sam ogarnij lepiej ten temat. Jest w języku polskim coś takiego jak pytanie i tutaj właśnie ono padło. Jest różnica pomiędzy pytaniem, a stwierdzeniem - serio
To tak też w temacie braków w edukacji.
Po drugie kolego, ja wiem, że jesteś z grupy ludzi, którym jak się powie, że jest się kosmitą to będziesz usilnie potwierdzał, że tak jest. Świat działa stety jednak na trochę innych zasadach (jeszcze!). To, że ktoś nazwał się RMN nie oznacza, że z mediami narodowymi (czy w ogóle czymś narodowym) ma wiele wspólnego. Coś na zasadzie pisu bardziej socjalistycznego od sld nazywanego prawicą. Nvm, tego porównania raczej też nie zrozumiesz patrząc na to, że sam ich tak nazywasz
Jeżeli pisałbyś o mediach rządowych czy tam partyjnych - spoko, ale narodowych? Co one mają z narodem wspólnego ? wyjdź z bańki i zacznij sam analizować
Są pewne granice absurdu, tutaj jednak je przekroczyłeś.
To, że masz faszystowskie poglądy (poprzednie strony) - ok, masz prawo je mieć - przeżyję, ale nie kłam, po prostu nie kłam.
Wyłączam się z tematu. Mój błąd. Swoje napisałem parę stron wcześniej.
PS. nie mam bladego pojęcia o jakim "waszym ugrupowaniu" piszesz - bo jeśli myślisz, że mam coś wspólnego z RN to pudło i to spore