Żeby kobieta doprowadzała do porządku..wstyd..panowie..
Witek - czas bardzo dobry - po roku treningów lub może szybciej biędziesz łamał 17min i będziesz już w czołowce biegów na 5km lokalnych
Powodzenia !
Ps. Jeśli na treningu zrobiłeś taki czas to na zawodach pobiegłbys około 30 sekund szybciej ze względu na adrenaline i rywalizację , gwarantuje
Bueheheheh, no ładnie, weź odemnie bartex odbij z takimi tekstami. Ty i twój kolega macie najwyraźniej jakieś kompleksy że bierzecie tak wszystko do siebie. Na tym forum wy też jesteście anonimowi i możecie pisać co chcecie. Przepraszam wszystkich których uraziłem, to był tylko żart, a żarty powinno się przyjmować z humorem a nie dostawać od razu palpitacji. Polecam wam obu melisse i brom:bum:, podobno pomaga na takie przypadłości. A, i jeszcze dodam że nie jestem pryszczaty:bum:
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
sory joycat i inni forumowicze jestem mocno natpobodliwy tak stwierdzil lekarz szybko biore do siebie wrzuty na kolege a mowil mi ze sie pomylil a wy dalej mu jechaliscie Proziba niepiszczcie takich wrzyt bo przesto caly dzien mam w sobie agresie
Bartex.
Nikt chyba tu po Witku tak bardzo nie jedzie.
To Ty po nim najbardzie pojechałes.
Witek
Ja sie pytam na powaznie - i innych forumowiczów to interesuje - co wtedy myślałeś?
Jak to interpretowałeś. Nie reaguj na to agresją - ale odpowiedz.
Czy pomyslałeś:
1 kurcze - to musi byc pomyłka
2. czy to możliwe, zebym był taki dobry
3. Jestem najlepszy na swiecie !!!
No napisz jak to sobie tłumaczyłeś.
I nie reaguj od razu gówniarskimi tekstami bo tutaj raczej nikt po Tobie nie "jedzie".
Wszyscy są pewnie (przynajmiej ja) sporo starsi od Ciebie i rozumiemy pomyłki.