Bieg na 5km
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witek a nie bartex.
A sam bym bardzo chętnie usłyszał co sie myśli jak się nagle odkryje, że sie jest najlepszym na swiecie i to z ogromną przewagą.
A sam bym bardzo chętnie usłyszał co sie myśli jak się nagle odkryje, że sie jest najlepszym na swiecie i to z ogromną przewagą.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
-
- Zaprawiony W Bojach
misie.
współczuję jeśli nigdy nie poczuliście że jesteście w czymś najlepsi na całym świecie, nawet jeśli miałyby to być tylko złudzenia...
. takie duże chłopaki a męczą "pryszczatego nastolatka". niech se chłopak pofantazjuje. jest we własciwym na to wieku.
współczuję jeśli nigdy nie poczuliście że jesteście w czymś najlepsi na całym świecie, nawet jeśli miałyby to być tylko złudzenia...

SBBP.WAW.PL
- Ula
- Zaprawiony W Bojach
typowi Polacy...popełnij błąd a możesz być pewny że ktoś ci go wytknie 150 tysięcy razy i jeszcze dokopie.
Troche wiecej empatii forumowicze, zycie i tak nam daje do wiwatu...
Troche wiecej empatii forumowicze, zycie i tak nam daje do wiwatu...
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
oj chlopak sie pomylil a pomylki bywaja zabawne ani to powod do zlosci ani obrazania na siebie. Zreszta takie pomylki to moze dobry temat na nowy watek ? Posmiejemy sie sami z siebie co wy na to?
gg 46090
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
To wszystko wynika z tego ,że kilku pajaców twierdziło ,że jakiś gościu pobiegł w 2min 30sek na 1200m , że inny przygotowuje się do maratonu w tydzień itp.. pełno jest pajaców jeszcze iiny powiedział,ze na treningu biega 5km w chyba 14 minut...no i wiara się lekko wkurza czytając takie bzdury...
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
deckard a w czym czułeś się najlepszy na świecie?
Może jak zdradzisz to temat sie rozpali jak co najmniej wyszczuplanie łydek?
biec goniąc marzenia
-
- Zaprawiony W Bojach
w smażeniu naleśników. ale szybko zostałem zdetronizowany...Quote: from Pit on 3:28 pm on Nov. 3, 2003
deckard a w czym czułeś się najlepszy na świecie?

SBBP.WAW.PL
- Padre
- Stary Wyga
"Ciekawy" jest ten temat i dający przyczynek do pewnych refleksji. I bynajmniej nie na temat wykpionego mistrzostwa Witka - tylko naszej (tj. innych biegowych Koleżanek i Kolegów) reakcji.
Osobiście czytając post Witka byłem pewien, iż chłopak miał na myśli porównanie swoich wyników na 5km do mistrzowskich wyników na 10km. I jak tylko jeden z forumowiczów zauważył - ten wynik jest całkiem niezły. Daleko mi do biegowej czołówki (nawet tej lokalnej - warszawskiej), ale biegam już jakiś czas i często w tych pierwszych 25-30% stawki się mieszczę. Na 5km jeszcze nie miałem okazji pobiec, ale byłby to czas zbliżony do tego Witka. Tyle tylko, iż z Jego posta wynika, iż jest on zupełnym nowicjuszem. A to już trochę zmienia postrzeganie tej sprawy. Może chłopak mógłby coś osiągnąć. Światowym mistrzem nie zostanie, ale wielu z nas za kilka lat jego intensywnych trenigów miałoby go okazję oglądać tylko na linii startu i podczas dekoracji.
A nasza reakcja - wyśmiać i zniechęcić do ewentualnych pytań. Oczywiście może przeceniam Witka - ale czy sądzicie, iż byłby on tak naiwny zadając nam proste pytanie "co sądzimy o jego wynikach?", gdyby on faktycznie przeliczył swój wynik na rekord świata. Mając czas lepszy od rekordu świata nie trzeba szukać potwierdzenia u innych, że jest się 'niezłym' biegaczem. Jestem pewien, iż on swoją 5tkę odnosił do 10tki - i wtedy nasza 'uprzejma' reakcja mogła go nieco zdenerwować.
Trochę wyrozumiałości i powodzenia w dochodzeniu do wyników Witka. A tym szybszym niż Witek - powodzenia w dochodzeniu do wyników mistrzowskich
Osobiście czytając post Witka byłem pewien, iż chłopak miał na myśli porównanie swoich wyników na 5km do mistrzowskich wyników na 10km. I jak tylko jeden z forumowiczów zauważył - ten wynik jest całkiem niezły. Daleko mi do biegowej czołówki (nawet tej lokalnej - warszawskiej), ale biegam już jakiś czas i często w tych pierwszych 25-30% stawki się mieszczę. Na 5km jeszcze nie miałem okazji pobiec, ale byłby to czas zbliżony do tego Witka. Tyle tylko, iż z Jego posta wynika, iż jest on zupełnym nowicjuszem. A to już trochę zmienia postrzeganie tej sprawy. Może chłopak mógłby coś osiągnąć. Światowym mistrzem nie zostanie, ale wielu z nas za kilka lat jego intensywnych trenigów miałoby go okazję oglądać tylko na linii startu i podczas dekoracji.
A nasza reakcja - wyśmiać i zniechęcić do ewentualnych pytań. Oczywiście może przeceniam Witka - ale czy sądzicie, iż byłby on tak naiwny zadając nam proste pytanie "co sądzimy o jego wynikach?", gdyby on faktycznie przeliczył swój wynik na rekord świata. Mając czas lepszy od rekordu świata nie trzeba szukać potwierdzenia u innych, że jest się 'niezłym' biegaczem. Jestem pewien, iż on swoją 5tkę odnosił do 10tki - i wtedy nasza 'uprzejma' reakcja mogła go nieco zdenerwować.
Trochę wyrozumiałości i powodzenia w dochodzeniu do wyników Witka. A tym szybszym niż Witek - powodzenia w dochodzeniu do wyników mistrzowskich

- Witek
- Wyga
Wiec chcaiłem wam powiedziec ze biegałem na stadionie wczoraj specjalnie zeby sprawdzic czy moja trasa naprawde miała 5 km jedno kołko na stadionie ma 400m Stadion GKS Wybrzeże w Gdańsku I miałem czas 17:57:53 wiec nawet leprzy od tamteg a przebiegłem 12,5 Kołka Czyli w sumie 5 km. I wiecej sie nie chce wypowiadac na ten temat Zegnam!
Wojtek
- bartex
- Wyga
tedi jestes dlamnie cwelem to jest moj znajomy z podworka i niebedziesz krecic z niego beki. Mozecie mie wyzucic z tego forum ale niebedzie byle frajer krecil z niego beki ,,BO SIEDZI SOBIE BEZPIECZNIE W DOMKU I NIKT NIEWIE KIM JEST''
Jak bys mieszkal umnie na dzielnicy to by ci (pryszczaty malolat)zniszczyl zycie
Jak bys mieszkal umnie na dzielnicy to by ci (pryszczaty malolat)zniszczyl zycie
bartex
-
- Zaprawiony W Bojach
Kolego bartex, to forum to nie jest Twoje podwórko, wiêc przyhamuj z tym s³ownictwem i z gro¼bami, bo rzeczywi¶cie zapracujesz na bana i bêdzie Ci g³upio. Chcecie siê powymieniaæ opiniami na swój temat, to zróbcie to kana³em prywatnym, bo jak siê nie uspokoicie, to zamknê i wykasujê ten w±tek.