da się jak zapłacisz za premiumSkoor pisze: na youtube też puszczałem, ale jest więcej reklam, a puszczając ze smartphona nie da się wygasić ekranu co jest bez sensu.
Radio do biegania (Trójka) NOWY ŚWIAT!
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
To ja wiem, ale nie lubię płacić jeśli czegoś bardzo nie potrzebuję. Chociaż youtube i inne serwisy są pod tym względem bardziej uczciwe od mediów publicznych bo na nie też musiałem płacić (radio) a reklamy i tak były
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
Ja mam Spoti-faja Premium. Mam taką zasadę od studiów, ze nie korzystam z niczego darmowego i na te kilkanaście złotych abonamentu mnie stać zwłaszcza, że jadę na tym od cholery godzin w robocie jak i w aucie w trasie czy w domu gdzie sobie nawet do wieży dodałem taki element co ciągnie streeming z domowego wi fi a i wszelakie radia internetowe takoż wiec nie męczę telefonu (odtwarzacz sieciowy sie to chyba zwie). Dziś w robocie sobie zapodałem Kazik Radio i już 4 godziny mam przegląd polskiej muzyki alternatywnej ostatnich trzydziestu paru lat, zaczynałem pisać posta było Raz Dwa Trzy a teraz leci Brygada Kryzys." Spotifaja" w wersji premium robi takie zestawienia i ja w zeszłym roku miałem u nich 96 tysięcy minut odtwarzania. Fajne też mi robi ich "sztuczna inteligencja" playlisty profilowane wg tego co słucham, mam nowości wybrane 4me, mam różne rzeczy do odkrycia co mogą mi się spodobać i często odkrywam różne perełki. Za tą kasę to naprawdę warto bo to mniej niż bilet do kina czy flaszka lepszej wódy a jak trochę się korzysta to wersja bez reklam plus indywidualizacja profilu to piękna sprawa. Wizjonerem był tu David Bowie, który z 40 lat temu powiedział w wywiadzie, że muzyka się będzie lała kiedyś jak woda z kranu. I się leje obficie
Niemniej jakieś autorskie audycje z muzyka są bardzo cenne. W Anty to tylko Kasprologia jest coś warta, w Trójce tego typu rzeczy było bardzo dużo wiec szkoda nawet wymieniać bo by rubryki tu brakło. Było i zostało zniszczone przez diskopolowych oszołomów z PISokultury. Ale unikatowe audycje gadane jak np Klub Trójki, to co robił Dariusz Rosiak o polityce międzynarodowej, ironiczne i lekkie Zapraszamy do Trójki i wiele innych. Poszło się !@#$%
Niemniej jakieś autorskie audycje z muzyka są bardzo cenne. W Anty to tylko Kasprologia jest coś warta, w Trójce tego typu rzeczy było bardzo dużo wiec szkoda nawet wymieniać bo by rubryki tu brakło. Było i zostało zniszczone przez diskopolowych oszołomów z PISokultury. Ale unikatowe audycje gadane jak np Klub Trójki, to co robił Dariusz Rosiak o polityce międzynarodowej, ironiczne i lekkie Zapraszamy do Trójki i wiele innych. Poszło się !@#$%
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
Blog: viewtopic.php?f=27&t=29814&start=345
Koment: viewtopic.php?f=28&t=29813&start=2880
- beata
- Ekspert/Trener
No dokładnie, też za to właśnie ceniłam Trójkę. Tamtą Trójkę ...mihumor pisze:Niemniej jakieś autorskie audycje z muzyka są bardzo cenne. w Trójce tego typu rzeczy było bardzo dużo wiec szkoda nawet wymieniać bo by rubryki tu brakło. Było i zostało zniszczone przez diskopolowych oszołomów z PISokultury. Ale unikatowe audycje gadane jak np Klub Trójki, to co robił Dariusz Rosiak o polityce międzynarodowej, ironiczne i lekkie Zapraszamy do Trójki i wiele innych. Poszło się !@#$%
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Pamiętacie Trójkowy ekspres Pawła Kostrzewy? Co się z tym gościem stało jak odszedł z trójki?
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- mihumor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:47
- Życiówka w maratonie: 2:48:13
"Mogę wszystko sprawdzić w każdej chwili"
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kostrzewa
https://pl.wikipedia.org/wiki/Pawe%C5%82_Kostrzewa
Najszybsza kupa złomu w galaktyce
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Wiem Michał ale tam historia urywa się w 2014 roku.
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
Stelmach też, jego wpis na fb mnie rozjebał...
łzy same się cisną do oczu...
no ale wyznawcy sasinów, terleckich, suskich i innych odbyto kaczystów tego NIGDY nie zakumają... to tak jakby ze ślepym rozmawiać o kolorach...
łzy same się cisną do oczu...
no ale wyznawcy sasinów, terleckich, suskich i innych odbyto kaczystów tego NIGDY nie zakumają... to tak jakby ze ślepym rozmawiać o kolorach...
"co nas nie zabije, to nas wzmocni"
"odrobina cierpienia jeszcze nikomu nie zaszkodziła"
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
a ja mam wrażenie, że 90% piszacych tutaj, to tylko aby przypierdolić w PIS pod płaszczykiem obrońców radia.
napiszcie wyraznie Jebac PIS bedzie chyba uczciwiej no nie ?
bo 99% dyskusji sie do tego sprowadza.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
cichy70 pisze:a ja mam wrażenie, że 90% piszacych tutaj, to tylko aby przypierdolić w PIS pod płaszczykiem obrońców radia.
Arek Bielsko pisze:...to tak jakby ze ślepym rozmawiać o kolorach...
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Spore uogólnienie milordzie, ale jak chcesz to mogę to napisać. Kwestia tego czy faktycznie chcesz.cichy70 pisze:a ja mam wrażenie, że 90% piszacych tutaj, to tylko aby przypierdolić w PIS pod płaszczykiem obrońców radia.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Tomek pisz jak chcesz, ja doceniam jak ludzie piszą co myślą chociaż mogę się z tym nie zgadzać.
@arek bielsko jesteś typowym przedstawicielem tego tałatajstwo co pierw powyzywaja a potem piszą PIS dzieli ludzi.
nie widzę płaszczyzny żadnej do dyskusji z takimi osobami.
i z tego też powodu nie wdaje się a żadna dyskusje bo napisałem 95% głosów to jest napierdalanka, nie oczekującą żadnej dyskusji tylko !@#$% PIS.
ps trójki słucham bodajże od 1981roku więc cis mogę powiedzieć w temacie
@arek bielsko jesteś typowym przedstawicielem tego tałatajstwo co pierw powyzywaja a potem piszą PIS dzieli ludzi.
nie widzę płaszczyzny żadnej do dyskusji z takimi osobami.
i z tego też powodu nie wdaje się a żadna dyskusje bo napisałem 95% głosów to jest napierdalanka, nie oczekującą żadnej dyskusji tylko !@#$% PIS.
ps trójki słucham bodajże od 1981roku więc cis mogę powiedzieć w temacie
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
no popatrz... a oni tacy milosierni, wyrozumiali, tolerancyjni, kochający, sprawiedliwi, bezinteresowni, kryształowi, itp., itd., etc., a ja (i całe to tałatajstwo) tylko dziele naród...cichy70 pisze:@arek bielsko jesteś typowym przedstawicielem tego tałatajstwo co pierw powyzywaja a potem piszą PIS dzieli ludzi
tałatajstwo
1. pogard. «hołota, hałastra, motłoch»
2. pogard. «o dużej ilości bezwartościowych lub niewiele wartych rzeczy»
cóż za piękny konsyliacyjny, zapewne i głęboko katolicki, język
- Arek Bielsko
- Zaprawiony W Bojach
no i co z tego??cichy70 pisze:ps trójki słucham bodajże od 1981roku więc cis mogę powiedzieć w temacie
ja od ponad 40-tu lat patrzę w niebo i jakoś pilotem nie zostałem
-
- Stary Wyga
- Życiówka w maratonie: 4:49:48
Przed chwilą myłem okna i jak zwykle przy muzie 3-ki. Na zakończenie leciała piosenka Kazika "Twój ból, .....". Z tego co wiem, chodziło o liczbę oddanych głosów w ostatniej L. P.
Znam relację jednej strony. Oczekuję relacji drugiej. Szczególnie Sz. P. Marka Niedzwiedzkiego. Wiadomo, że nie w reżymowej Pr-3, tylko np. w TOK FM, GW czy w TVN-nie.
P.S.
Na pewno Sz. Dyskutanci Znajdą dużo ciekawych wiadomości w inter. nt. doboru piosenek w różnych Listach Przebojów, sposobu głosowania, sposobu liczenia głosów. Nawet Sz. P. Kukiz miał sporo do powiedzenia o "swojej bytności w Pr.-3" w czasach, gdy wszystko było cacy .
Znam relację jednej strony. Oczekuję relacji drugiej. Szczególnie Sz. P. Marka Niedzwiedzkiego. Wiadomo, że nie w reżymowej Pr-3, tylko np. w TOK FM, GW czy w TVN-nie.
P.S.
Na pewno Sz. Dyskutanci Znajdą dużo ciekawych wiadomości w inter. nt. doboru piosenek w różnych Listach Przebojów, sposobu głosowania, sposobu liczenia głosów. Nawet Sz. P. Kukiz miał sporo do powiedzenia o "swojej bytności w Pr.-3" w czasach, gdy wszystko było cacy .
Im krócej biegniesz, tym mniejszy dystans jesteś w stanie pokonać .