W związku ze zmianą formuły biegu mój dotychczasowy partner zrezygnował natomiast ja nadal chcę biec.
Nocleg dla dwóch osób mamy zarezerwowany w bacówce pod Honem 10-13 czerwca tak, że w tych dniach, jakoś rozsądnie by trzeba wystartować.
Biegałem już ultra (również w Bieszczadach). Ubiegłoroczny UMB 5h 20min 25s. Byłby to mój pierwszy Rzeźnik wprawdzie. Raczej z zamiarem ukończenia niż jakiejś rywalizacji.
Przy okazji posypał się też transport do Cisnej więc to jest jeszcze do ogarnięcia.
Jeśli ktoś jest w podobnej sytuacji i chciałby mimo wszytko spróbować to proszę o PM.
Szukam partnera do Rzeźnika
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:30
- Życiówka w maratonie: 3h53min
Hej,
Szukam partenera lub partnerki do Rzeźnika 2023.
Moje oczekiwania są na dużym luzie i bez spiny, aby zmieścić się w limicie czasowym, chociaż nie ukrywam miłym zaskoczeniem jest sprawniejsze pokonanie tej trasy.
Dotychczasowe osiągnięcia:
Treningowo zrobione samodzielnie 66K po płaskim terenie w łacznym czasie wycieczki 10h20min w dniu 09.12.2022.
Maraton 3h53min - tylko raz i to z negatywnym splitem - prowadziłem wtedy kolegę do 35k.
Połówka - 1h34min
Dycha - ~43min
1km - 2'32''
Jestem byłym lekkoatletą i trenuję samodzielnie.
Szukam partenera lub partnerki do Rzeźnika 2023.
Moje oczekiwania są na dużym luzie i bez spiny, aby zmieścić się w limicie czasowym, chociaż nie ukrywam miłym zaskoczeniem jest sprawniejsze pokonanie tej trasy.
Dotychczasowe osiągnięcia:
Treningowo zrobione samodzielnie 66K po płaskim terenie w łacznym czasie wycieczki 10h20min w dniu 09.12.2022.
Maraton 3h53min - tylko raz i to z negatywnym splitem - prowadziłem wtedy kolegę do 35k.
Połówka - 1h34min
Dycha - ~43min
1km - 2'32''
Jestem byłym lekkoatletą i trenuję samodzielnie.