Koronawirus Covid 19
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
Koronawirus we Francji. Odkryto wirusa w wodzie!
"...Francuskie służby sanitarne poinformowały, że w Paryżu wykryto koronawirusa w 27 ujęciach wody (20 kwietnia). Woda z tych ujęć nie jest używana do picia, jest wykorzystywana wyłącznie do mycia ulic i podlewania ogródków. Pochodzi z Sekwany i kanału Ourc..."
Skoro w wodzie również wirus jest, to ciekawie zapowiada się "letnia beztroska".
Czesi przykładowo, chcą koniecznie umożliwić swoim obywatelom "pluskanie zagraniczne"!
"...Francuskie służby sanitarne poinformowały, że w Paryżu wykryto koronawirusa w 27 ujęciach wody (20 kwietnia). Woda z tych ujęć nie jest używana do picia, jest wykorzystywana wyłącznie do mycia ulic i podlewania ogródków. Pochodzi z Sekwany i kanału Ourc..."
Skoro w wodzie również wirus jest, to ciekawie zapowiada się "letnia beztroska".
Czesi przykładowo, chcą koniecznie umożliwić swoim obywatelom "pluskanie zagraniczne"!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
2018-2019-2020 tak kolejno jest.Sikor pisze:W kolumnie dot. roku 2020 podane sa tylko zgody przypisane COVID, a dla lat 2018/219 wszystkich zgonow.Fenomen pisze:Albercie einsteinie, jest tam rok 2020 zrozum te tabelkę.
Zatem chyba nie zrozumiales, albo raczej celowo wprowadzasz zamieszanie.
Jezeli chcesz porownywac dane sensownie, to zerknij na podawana juz strone EuroMOMO.
Niedawno pojawily sie dane uaktualnione o dane z 16-go tygodnia tego roku.
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps
Zamiast covid podstaw 2020. Wiem, ze zgony byly pod koniec 2019 roku, raczej nie byly liczone te zgony z 2019 w kolumnie covid. Chyba celowo nie chcesz zrozumiec badz celowo nie widzisz, to co trzeba zobaczyc. Nie moj blad w tym.
Spojrzcie na liczbe zgonów w Szczecinie. Tabelka w załączniku
No to mamy pandemio-epidemie
Pandemia bedzie jesli bedzie minimalnie 12% zgonów.
A covid 19 daje 0.5% zgonów.
W na statku w Jokohamie mozna to policzyć.
Nikt tutaj nie troluje. I wyzywaj zadnego użytkownika. Badz życzliwy dobrej myslimWooki pisze:Dlaczego jest tu pozwolenie na aż tak długie trolowanie? Ile można?
Po prostu wiekszosc oglada tv i wierzy w to co usłysza i zobacza. Manipulacja jest na skale swiatowa.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Jest taki jeden, co ogląda YT i nie tylko wierzy, ale i udostępnia. Bez ładu, składu i sensu.Fenomen pisze:
Nikt tutaj nie troluje. I wyzywaj zadnego użytkownika. Badz życzliwy dobrej myslim
Po prostu wiekszosc oglada tv i wierzy w to...
Kończ Waść!
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Może właśnie w tej tabelce ukryta jest tajemnica długiego życia, o której namiętnie prawi kolega Marek? Faktycznie, w wymienionych regionach Włoch, w porównywalnych okresach, drastycznie spadła liczba zgonów. Jeśli covid = 2020, jak sugeruje fenomenalny bot, to wirus ratuje od śmierci tysiące ludzi i zapewne są to biegacze.fenomenalny bot pisze:Zamiast covid podstaw 2020
-
- Zaprawiony W Bojach
Zapoznajcie sie czym jest slonce jak kogos to jeszcze interesuje.
Ten PAN wie o czym mowi.
https://youtu.be/LC38-amLNaI
Nie wiem czy byli to sami biegacze, w co watpie. Statystyki to statystyki
Nie nazywaj mnie botem, badz życzliwy dla innych.
Zdaje z tego sprawę, ze wiekszosc boi sie i ma pandemię strachu u siebie, slucha się grzecznie rzadu, są im posłuszni, zakładają maseczki, jak kaganiec dla pieseczka, aby ludzie ucichli i nic nie mowil. Tak jak zakneblowac kogos i milczy. Milczenie jest zlotem, niech rzad robi swoje.
Ten PAN wie o czym mowi.
https://youtu.be/LC38-amLNaI
yacool pisze:Może właśnie w tej tabelce ukryta jest tajemnica długiego życia, o której namiętnie prawi kolega Marek? Faktycznie, w wymienionych regionach Włoch, w porównywalnych okresach, drastycznie spadła liczba zgonów. Jeśli covid = 2020, jak sugeruje fenomenalny bot, to wirus ratuje od śmierci tysiące ludzi i zapewne są to biegacze.fenomenalny bot pisze:Zamiast covid podstaw 2020
Nie wiem czy byli to sami biegacze, w co watpie. Statystyki to statystyki
Nie nazywaj mnie botem, badz życzliwy dla innych.
Zdaje z tego sprawę, ze wiekszosc boi sie i ma pandemię strachu u siebie, slucha się grzecznie rzadu, są im posłuszni, zakładają maseczki, jak kaganiec dla pieseczka, aby ludzie ucichli i nic nie mowil. Tak jak zakneblowac kogos i milczy. Milczenie jest zlotem, niech rzad robi swoje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Może czas kończyć. Wyścig na setkę, Kto wygra, ma rację?
http://youtu.be/dcu5sYxcEuo
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zgadza się. Należy być im posłusznym. Inaczej może posypać się cały algorytm.Fenomen pisze:Statystyki to statystyki
Kogo lub co masz na myśli pisząc o innych?Fenomen pisze:Nie nazywaj mnie botem, badz życzliwy dla innych.
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
"Domy spokojnej starości" i "zakłady opiekuńcze" to nadal Horror!
Naprawde warto zrobić wszystko, aby tam nie trafić!
Był pacjentem Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego dla Dzieci i Młodzieży w Ozimku. Lokalny portal nto.pl przekazał, że na COVID-19 zachorowało 33 z 34 pacjentów placówki.
"...Zaczął gorączkować do 40 stopni Celsjusza, a nawet nieco powyżej.
W ostatnich trzech godzinach życia przebieg był już piorunujący - opisał lekarz.
Dodał, że 18-latek zmarł 20 kwietnia o godzinie 22..."
BTW
Jednak stare, dobre zasady "izolacji" są najważniejsze i najskuteczniejsze.
Nieźle sobie radzimy w Polsce, dzięki temu, że jesteśmy jednak Mądrymi Ludźmi!
(Jeżeli możemy sami o sobie decydować i działać, nie jesteśmy "uzależnieni".)
Naprawde warto zrobić wszystko, aby tam nie trafić!
Był pacjentem Zakładu Opiekuńczo-Leczniczego dla Dzieci i Młodzieży w Ozimku. Lokalny portal nto.pl przekazał, że na COVID-19 zachorowało 33 z 34 pacjentów placówki.
"...Zaczął gorączkować do 40 stopni Celsjusza, a nawet nieco powyżej.
W ostatnich trzech godzinach życia przebieg był już piorunujący - opisał lekarz.
Dodał, że 18-latek zmarł 20 kwietnia o godzinie 22..."
BTW
Jednak stare, dobre zasady "izolacji" są najważniejsze i najskuteczniejsze.
Nieźle sobie radzimy w Polsce, dzięki temu, że jesteśmy jednak Mądrymi Ludźmi!
(Jeżeli możemy sami o sobie decydować i działać, nie jesteśmy "uzależnieni".)
-
- Zaprawiony W Bojach
Co twoj post (video) ma wspolnego z koronaviruse w stosunku do mojego ostatniego postu (video)?yaaceek pisze:Może czas kończyć. Wyścig na setkę, Kto wygra, ma rację?
Twoj post ma postac humorystyczna. Pośmiać sie mozna. Tyle.
Yacool, nie chce mi sie wypowiadac na twoje zadane pytanie. Kropka.
A tutaj spoko promocja maseczek.
Korzystajcie dopoki jest obniżka.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oczywiście, pełna zgoda Dps to z pewnością horror dla osiemnastolatka.
---------------
---------------
marek301 pisze:Nieźle sobie radzimy w Polsce, dzięki temu, że jesteśmy jednak Mądrymi Ludźmi!
Dotyczy to także ludzi pisanych z Wielkiej litery.50latek pisze:(...) społeczność biegaczy to przekrój społeczeństwa, a nie jakaś urojona grupa wybrańców, jak ględzi sobie Marek.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Myślę, że tu bardziej przydałaby się szczepionka na bota.
-
- Zaprawiony W Bojach
O jakiego bota chodzi?yacool pisze:Myślę, że tu bardziej przydałaby się szczepionka na bota.
Jesli o mnie, to nie zycze, abys mnie tak nazywal. Bądź wytłumacz o kogo chodzi?
-
- Zaprawiony W Bojach
Twoje życzenia nie mają tu mocy sprawczej.
Robisz to co robisz i jeśli nie chcesz, żeby cię na tym forum inni dalej nazywali botem, Yachoo, czy umniejszali twojej inteligencji, to musisz z tego forum zniknąć albo radykalnie zmienić swój sposób funkcjonowania.
Robisz to co robisz i jeśli nie chcesz, żeby cię na tym forum inni dalej nazywali botem, Yachoo, czy umniejszali twojej inteligencji, to musisz z tego forum zniknąć albo radykalnie zmienić swój sposób funkcjonowania.