Koronawirus Covid 19
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
Posuchajcie tego, nie ma żadnej pandemii, a ludzii zamyka sie na 8 lat do wiezienia, bo bylo bezpośrednie zagrozenie korona hahaha
https://youtu.be/UEsTevV7uJw
Wysłane z mojego DUK-L09 .
https://youtu.be/UEsTevV7uJw
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
@mclakiewicz
Całkowicie się zgadzam z tym co piszesz. Ten wątek był z początku na temat, potem coraz rzadziej, teraz może raz na tydzień ktoś tu próbuje podrzucić jakiś interesujący wątek albo ciekawostkę ale są małe szanse na ciekawą dyskusję, bo zaraz jeden kolega napisze, że jesteśmy gupi że się nie cieszymy z faktu, iż wirus prawdopodobnie spłynie po nas jak po kaczce i że gupio biegamy, bo nie tak jak on by to sobie wyobrażał. Do tego drugi kolega dorzuci pięć nowych dowodów na odkryte właśnie spiski, każdy w nowym poście, i coś, co mogło zapowiadać jakąś fajną dyskusję ląduje na poprzedniej stronie.
Co do działu, w którym się o czymś rozmawia, to nie przywiązuję dużej wagi. Szkoda że został zlikwidowany dział "Melanż", bo teraz o niektórych rzeczach nie ma gdzie napisać. Ostatnio zacząłem wątek o nowym radiu muzycznym i musiałem go nagiąć do "O bieganiu rozmowy" po czym ktoś słusznie zapytał, co to ma wspólnego z bieganiem.
Całkowicie się zgadzam z tym co piszesz. Ten wątek był z początku na temat, potem coraz rzadziej, teraz może raz na tydzień ktoś tu próbuje podrzucić jakiś interesujący wątek albo ciekawostkę ale są małe szanse na ciekawą dyskusję, bo zaraz jeden kolega napisze, że jesteśmy gupi że się nie cieszymy z faktu, iż wirus prawdopodobnie spłynie po nas jak po kaczce i że gupio biegamy, bo nie tak jak on by to sobie wyobrażał. Do tego drugi kolega dorzuci pięć nowych dowodów na odkryte właśnie spiski, każdy w nowym poście, i coś, co mogło zapowiadać jakąś fajną dyskusję ląduje na poprzedniej stronie.
Co do działu, w którym się o czymś rozmawia, to nie przywiązuję dużej wagi. Szkoda że został zlikwidowany dział "Melanż", bo teraz o niektórych rzeczach nie ma gdzie napisać. Ostatnio zacząłem wątek o nowym radiu muzycznym i musiałem go nagiąć do "O bieganiu rozmowy" po czym ktoś słusznie zapytał, co to ma wspólnego z bieganiem.
-
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie masz rację. Zastanawiam się czy coś nie zostało w tej sprawie powiedziane. Typowe samokreacje i przykłady na to, jak to lęk budzi agresję,...beata pisze:Ryszard, a kogo interesuje bieganie? Poza początkującymi? Przecież to nuda (dodaję ).Ryszard N. pisze:Ten wątek jest idealną wskazówką dla redakcji, co tak naprawdę interesuje biegaczy. Raczej nie bieganie. W sumie, to nawet podziwiam dyskutantów.
Podobnie jest na pewnym forum górskim, gdzie zdaje się, bywałeś - obecnie całe forumowe życie toczy się w wątkach okołokoronawiruowych i okołopolitycznych i bywa znacznie ostrzej, niż tu. A góry? Relacje? Kogo to interesuje?
- Tomaszrunning
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:48
- Życiówka w maratonie: 3:36:08
Od dzisiaj druga faza we Włoszech
Mogę wychodzić z domu dalej niż 200m
Ale co najważniejsze, mogę otworzyć warsztat
Obiecane 600€ z włoskiego zusu za marzec jeszcze nie przyszło.... Całe szczęście, że nie mam żadnych rat do spłacania ani czynszu
Obiecane 600€ z włoskiego zusu za marzec jeszcze nie przyszło.... Całe szczęście, że nie mam żadnych rat do spłacania ani czynszu
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja jak w lutym bylem chory, to musialem czekac 6 tyg aż mi ubezpieczenie zaplaci reszte zarobku okolo 1000€.Tomaszrunning pisze:Od dzisiaj druga faza we Włoszech
Wiec, poczekaj jeszcze, jak nie to dzwon. Moze trzeba jakis papier donieść, cos wypełnić dodatkowego.?
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie oglądajcie tego, glupoty gada.
Widocznie chlop nie wiele wie.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2002593155
Nie dziekuj.
Teraz moda wyzwiskami rzucac, co nie? Nie ładnie.
Widocznie chlop nie wiele wie.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 2002593155
Albercie einsteinie, jest tam rok 2020 zrozum te tabelkę. Pomysl odrobine. Wskazówki ci podaje. Nje sroluj mi tutaj.Arturrito pisze:Fenomen, trollu
Fajna tabelka, tylko czego dowodzi-skoro porównywane są dane z 2018 i 2019 ? że rok i dwa lata temu było podobnie: ale jak jest teraz, (eu)geniuszu?
Nie dziekuj.
Teraz moda wyzwiskami rzucac, co nie? Nie ładnie.
Ostatnio zmieniony 27 kwie 2020, 12:13 przez Fenomen, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Dlaczego jest tu pozwolenie na aż tak długie trolowanie? Ile można?
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Możliwe, że musiałaby się zmienić ekipa prowadząca, bo temat uzdrawiania forum raczej nie leży w obszarze ich zainteresowań. Do prowadzenia portalu nie jest potrzebne forum i odwrotnie - do funkcjonowania forum nie jest potrzebny portal. W zasadzie zawsze tak było, ale teraz po prostu jest to odczuwalne, ponieważ nie ma klamry spinającej jak choćby Fredzio, który nawet przesadnie udzielał się na forum starając się, by każdy artykuł na portalu wieńczyła dyskusja na forum. To też w naturalny sposób przyczyniało się do szybkiego eliminowania trolli i botów, bo leżało we wspólnym interesie.
- marek301
- Zaprawiony W Bojach
He, he, he. Kangur, ale ty się do tego zadania zupełnie nie nadajesz!Kangoor5 pisze:Może było by warto poszerzyć grono moderatorów? Jacyś 2 albo 3 dodatkowi?
Siejesz "ferment i dezinformacje", używasz prostackiego/knajackiego słownictwa,
bezustannie zaczepiasz i obrażasz innych forumowiczów, piszesz "nie na temat",
do znudzenia "bredzisz o polityce", krytykujesz bezpodstawnie Załogę forum! itp...
BTW
Każdy forumowicz, czytając twoje posty, domyśla się, kim jesteś!
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
W kolumnie dot. roku 2020 podane sa tylko zgody przypisane COVID, a dla lat 2018/219 wszystkich zgonow.Fenomen pisze:Albercie einsteinie, jest tam rok 2020 zrozum te tabelkę.
Zatem chyba nie zrozumiales, albo raczej celowo wprowadzasz zamieszanie.
Jezeli chcesz porownywac dane sensownie, to zerknij na podawana juz strone EuroMOMO.
Niedawno pojawily sie dane uaktualnione o dane z 16-go tygodnia tego roku.
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps