Koronawirus Covid 19
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Chyba jakiś zblazowany chiński informatyk postanowił napisać bota klasy Z. Przy czym upiekł dwie pieczenie na jednym ogniu bo oprócz niewątpliwej rozrywki intelektualnej dla siebie, zapewnił swoim ziomkom, że jeszcze długo będą "górować nad AI"
-
- Zaprawiony W Bojach
Od początku, kiedy zaczęłam przeglądać ten wątek, mam wrażenie, że Marek naprawdę świetnie się bawi. Przy okazji wytyka fakt, jakoby bieganie miało stanowić przepustkę do bycia kimś lepszym (co rzecz jasna nie dotyczy wszystkich biegających).Kangoor5 pisze:Ooo, Marek. Dorobiłeś się drugiego wielbiciela twojego talentu oratorskiego na tym forum a kto wie, może nawet trzeciego bliźniaka
Co do innych przez niego tematów poruszanych - nie wypowiadam się, bo jakoś mnie nie zajmują.
A wielbicielką jego nie jestem - sorry Marek, ale taka prawda
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:00
- Życiówka w maratonie: 3:28:00
A ty nie biegasz? I nie uwazasz siebie za lepszą wersje?Aniad1312 pisze:Od początku, kiedy zaczęłam przeglądać ten wątek, mam wrażenie, że Marek naprawdę świetnie się bawi. Przy okazji wytyka fakt, jakoby bieganie miało stanowić przepustkę do bycia kimś lepszym (co rzecz jasna nie dotyczy wszystkich biegających).Kangoor5 pisze:Ooo, Marek. Dorobiłeś się drugiego wielbiciela twojego talentu oratorskiego na tym forum a kto wie, może nawet trzeciego bliźniaka
Co do innych przez niego tematów poruszanych - nie wypowiadam się, bo jakoś mnie nie zajmują.
A wielbicielką jego nie jestem - sorry Marek, ale taka prawda
Wysłane z mojego DUK-L09 .
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ej... no a tak dobrze już ci szło. Przed wrzuceniem tzw. pytań "wciągających" powinieneś jakoś nawiązać do cytowanego fragmentu tekstu osoby, którą wciągasz. Nie jestem programistą, ale tu chyba wystarczy uwzględnić jakąś bramkę logiczną w kodzie.Fenomenalny bot pisze:A ty nie biegasz? I nie uwazasz siebie za lepszą wersje?
Wysłane z mojego czerepu
-
- Zaprawiony W Bojach
@Aniad1312
No. Był już kiedyś tego typu troll na forum. Też przez parę lat pisał ten sam post, też nadużywał emotikonek, żeby formą przypudrować brak treści swoich wynurzeń, też nie miał argumentów ale innych traktował z góry. Tamten troll uwiądł wraz z trendem w bieganiu, który trollował.
Możliwe że to jego kolejna odsłona. Z tą różnicą, że teraz jak zobaczył, że jego wynurzenia wszyscy mają w dupie, to i tak postanowił zalać nimi forum, żeby choć w ten sposób wywołać czyjąś irytację. Tamtego miałem jeszcze w zablokowanych. Ma nick Zoltar7 i otwarcie chwali się na profilu że jest trollem. Ten tego nie robi, za to działa w taki sam sposób, tylko że bardziej.
Dziwią mnie dwie rzeczy:
1. Że właścicielom tej domeny nie przeszkadza ten typ ruchu, który jest wyzwalany przez takie ścierwojady.
2.
Edit: podejście 50latka mnie nie dziwi bo jest zbyt oczywiste: po tym, jak w ostatnich dniach został słusznie lub niesłusznie ostro potraktowany w kilku wątkach przez kilka osób, postanowił się odegrać podbudowując moralnie forumowego trolla.
No. Był już kiedyś tego typu troll na forum. Też przez parę lat pisał ten sam post, też nadużywał emotikonek, żeby formą przypudrować brak treści swoich wynurzeń, też nie miał argumentów ale innych traktował z góry. Tamten troll uwiądł wraz z trendem w bieganiu, który trollował.
Możliwe że to jego kolejna odsłona. Z tą różnicą, że teraz jak zobaczył, że jego wynurzenia wszyscy mają w dupie, to i tak postanowił zalać nimi forum, żeby choć w ten sposób wywołać czyjąś irytację. Tamtego miałem jeszcze w zablokowanych. Ma nick Zoltar7 i otwarcie chwali się na profilu że jest trollem. Ten tego nie robi, za to działa w taki sam sposób, tylko że bardziej.
Dziwią mnie dwie rzeczy:
1. Że właścicielom tej domeny nie przeszkadza ten typ ruchu, który jest wyzwalany przez takie ścierwojady.
2.
Że ktoś ma takie żałosne zabawy czy też, jak to nazywa kolega 50latek: "poczucie humoru".Aniad1312 pisze:Od początku, kiedy zaczęłam przeglądać ten wątek, mam wrażenie, że Marek naprawdę świetnie się bawi.
Edit: podejście 50latka mnie nie dziwi bo jest zbyt oczywiste: po tym, jak w ostatnich dniach został słusznie lub niesłusznie ostro potraktowany w kilku wątkach przez kilka osób, postanowił się odegrać podbudowując moralnie forumowego trolla.
Ostatnio zmieniony 26 kwie 2020, 14:48 przez Kangoor5, łącznie zmieniany 1 raz.
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Zaraz zacznie sie pisanie o deparchatorach i strzelaniu ze smartfonów w odbyt w metrze, jak to robił jeden z szurów.Fenomen pisze: Co do botow, chinczycy górują nad sztuczna inteligencja. Tam tu juz jest sporo botow. Niedługo zasiedla i polske. Takie realia mamy.
Wysłane z mojego DUK-L09 .
Temat dotyczy wirusa a odbywa się w nim pierdolenie o szopenie, przenieście go do melanżu, bo ze zdrowiem ma to już tyle wspólnego co kozia dupa z waserwagą.
-
- Zaprawiony W Bojach
Fenomenalny bot pisze:A ty nie biegasz? I nie uwazasz siebie za lepszą wersje?
Biegam, no i niestety Fenomen, jestem w tej grupie, której Marek wytyka to i owo.
Zoltara poznałam na jednym z obozów bieganie.pl. Bardzo inteligentny facet, z dystansem do siebie i innych.Kangoor5 pisze: Ma nick Zoltar7 i otwarcie chwali się na profilu że jest trollem.
Nazywanie kogoś tak jak to zrobiłeś, jest bardzo poniżające. Nie tylko wobec osoby, którą tak nazywasz, ale wobec ludzi w ogóle.Kangoor5 pisze: (...) który jest wyzwalany przez takie ścierwojady.
-
- Zaprawiony W Bojach
Wiem. Ale taka nazwa jest najbardziej adekwatna wobec kogoś, kto czerpie energię do życia z wyzwalania złej energii u innych*. Jeszcze bardziej by pasowało słowo g....jad, ale chciałem użyć takie, które wpiszę bez wykropkowania. Jedno i drugie oznacza kogoś, kto żywi się tym co najgorsze. Nie zgadzam się natomiast, że któreś z tych słów było obraźliwe wobec kogoś, kto nie został nim nazwany.Aniad1312 pisze:Nazywanie kogoś tak jak to zrobiłeś, jest bardzo poniżające. Nie tylko wobec osoby, którą tak nazywasz, ale wobec ludzi w ogóle.
"Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę;
Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
K. Staszewski
No to masz fajne wspomnienia. Większość z nas nie poznała go na żadnym obozie tylko na tym forum, na którym przez lata uprawiał koprofagię i chwali się, że to jego hobby.Aniad1312 pisze:Zoltara poznałam na jednym z obozów bieganie.pl. Bardzo inteligentny facet, z dystansem do siebie i innych.Kangoor5 pisze: Ma nick Zoltar7 i otwarcie chwali się na profilu że jest trollem.
‘Stupid is as stupid does.’ - Forrest Gump**
**-"Poznasz głupiego po czynach jego"
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Aż mnie zatkało. Krótko:Kangoor5 pisze: Edit: podejście 50latka mnie nie dziwi bo jest zbyt oczywiste: po tym, jak w ostatnich dniach został słusznie lub niesłusznie ostro potraktowany w kilku wątkach przez kilka osób, postanowił się odegrać podbudowując moralnie forumowego trolla.
Post na temat wpisów Marka napisałem jak byłem w fantastycznym nastroju po bieganiu w lesie. I raczej nie był pochlebny, a ironiczny, potem napisałem jeszcze raz, bo nie chcę nikogo wyrzucać z forum i cieszy mnie, że się moją ironiczną uwagą nie przejął. Nie ma to nic wspólnego z innymi wątkami.
Nie czytam dokładnie wszystkich wątków, ale kto niby teraz tak mnie ostro traktował? Jedynie chyba Beata przypomniała stary wątek , w którym niektórzy z szyderą (obecną na forum zwłaszcza wobec początkujących biegaczy, którzy przez to szybko znikają z forum) potraktowali moje problemy zdrowotne, które skończyły się 9 tygodniami przerwy w bieganiu. Ja nikomu w tamtym wątku nic złego nie odpisałem, choć gotowało się we mnie, ale każdy wpis świadczy o autorze, wiadomo społeczność biegaczy to przekrój społeczeństwa, a nie jakaś urojona grupa wybrańców, jak ględzi sobie Marek. To, że Beata przypomniała te chamsie wpisy, świadczy jak najgorzej o niej, bo jest chyba też jedną z moderatorek, a broni hejterów. I musiałem w końcu zareagować.
Co do trolli, to równie dobrze jak Marka można ,zaliczyć do nich ciebie. Niektórzy ci już na to zwracali uwagę.
Ale mnie to rybka, forum jest dla każdego, tylko odczep się ode mnie i nie dorabiaj jakiś filozofii.
Mam nadzieję , że będziemy jeszcze kulturalnie dyskutować. Bez urazy.
I nie wiem na kim niby się odgrywam, pisząc miedzy wierszami, że Marek lubi robić z siebie ... ,bo nie rozumiem?
- mclakiewicz
- Zaprawiony W Bojach
Lubie to forum, bo to nie elektroda, panuje tu pewna wolność - można we wpisie rzucić kurwą gdy wynika to z kontekstu i nie dostaje sie za to ostrzeżeń, czy banów.Kangoor5 pisze:Poskarż się moderatorom a jeszcze lepiej Kubie. Piszę zupełnie poważnie. Może Twoja interwencja poskutkuje.
Ale jakaś moderacja tu jest i powinna czasami zareagować. Jednym z tych przypadków chyba jest ten wątek, umieszczony w dziale ZDROWIE (gdzie wiele osób, również przypadkowych, niezarejestrowanych na forum, szuka rady), a w którym mamy festiwal foliarstwa, trollingu i wzajemnych wojenek. Ze zdrowiem to już dawno nie ma nic wspólnego.
-
- Zaprawiony W Bojach
Ten wątek jest idealną wskazówką dla redakcji, co tak naprawdę interesuje biegaczy. Raczej nie bieganie. W sumie, to nawet podziwiam dyskutantów.
- beata
- Ekspert/Trener
Ryszard, a kogo interesuje bieganie? Poza początkującymi? Przecież to nuda (dodaję ).Ryszard N. pisze:Ten wątek jest idealną wskazówką dla redakcji, co tak naprawdę interesuje biegaczy. Raczej nie bieganie. W sumie, to nawet podziwiam dyskutantów.
Podobnie jest na pewnym forum górskim, gdzie zdaje się, bywałeś - obecnie całe forumowe życie toczy się w wątkach okołokoronawiruowych i okołopolitycznych i bywa znacznie ostrzej, niż tu. A góry? Relacje? Kogo to interesuje?