Galeria medali
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Romek, w Davos w biegu głównym dawali koszulki (bardzo zreszta przyzwoite bo z materialu Clima Cool, z tegorocznej kolekcji Adidasa), a medale dostawali biegnacy na 42.2km
ENTRE.PL Team
-
- Stary Wyga
Imponująca jest ta kolekcja PAwla. Najbardziej podobal mi się medal z Wiednia - taki trochę inny, a przy tym solidnie zrobiony. Medal michałowicki bardzo poetycki, ze wspaniałym pomysłem, tylko ta jakość wykonania... Medal z Krakowa to dla mnie duże rozczarowanie - na pewno stać to miasto na coś lepszego. Medale Kledzika są bardzo interesujące, bo są tam stosowane różne materiały, i mają niestandartową formę, tylko na kledzikowych zdjęciach mało szczegółów.
W sumie wychodzi na to, że jednak Poznań nadal górą, bo i pomysł z koziołkami fajny, i jakość wykonania wzorowa (medal bity), i połączenie różnych technik (stare srebro plus emalia), i wygląda inaczej niż wszystkie inne.
Pozdrawiam i proszę o jeszcze.
W sumie wychodzi na to, że jednak Poznań nadal górą, bo i pomysł z koziołkami fajny, i jakość wykonania wzorowa (medal bity), i połączenie różnych technik (stare srebro plus emalia), i wygląda inaczej niż wszystkie inne.
Pozdrawiam i proszę o jeszcze.

grek
-
- Zaprawiony W Bojach
Grek - Ty nic nie mów o medalu z Micha³owic. To jest bardzo wa¿ny medal. Jako¶æ wykonania nie ma tu nic do rzeczy (zreszt± nie wiem, dlaczego ona Ci siê nie podoba?), licz± siê fakty: ¿e medal jest, jest piêknie zaprojektowany, PAwe³ otrzyma³ go za zwyciêstwo w biegu na 10 km i ¿e medal posiada dla niego du¿± warto¶æ emocjonaln±.
Ale co ja bêdê za PAw³a rzecz t³umaczyæ.
Prawda PAwe³?
Ale co ja bêdê za PAw³a rzecz t³umaczyæ.
Prawda PAwe³?
-
- Stary Wyga
Oczywiście, że każdy medal ma dla jego zdobywcy wyjątkową wartość, nawet żeby był z tektury i drewna. Nie o to mi wcale chodziło, żeby deprecjonować Michałowice czy Kraków. Oceniałem tylko tzw. walory artystyczne, które nie mają nic wspólnego z bieganiem czy wysiłkiem na zawodach.
grek
- krzycho
- Zaprawiony W Bojach
Nie nazbierałem zbyt dużo medali (jeszcze;)), trochę więcej ich poogladałem u kolegów, ale zdecydowanie najbardziej podoba mi się ten z Półmaratonu Świętokrzyskiego. I chyba nie tylko dlatego, że zdobycie go przyszło najciężej z tych paru biegów, jakie dotąd skończyłem...
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
k
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Jeśli jesteście zainteresowani to jesteśmy gotowi przygotować dla Was galerię medali w serwisie www.biegajznami.pl 
Postaram się sfotografować 11 medali jakie posiadam z maratonów i kilka innych i może jeszcze w tym tygodniu zapoczątkować taką galerię w naszym serwisie.
Kto wie? Może przed weekendem będziemy mieli dla Was dodatkowo prawdziwą perełkę w postaci relacji Andrzeja Krzyścina z maratonu w Poznaniu...???

Postaram się sfotografować 11 medali jakie posiadam z maratonów i kilka innych i może jeszcze w tym tygodniu zapoczątkować taką galerię w naszym serwisie.
Kto wie? Może przed weekendem będziemy mieli dla Was dodatkowo prawdziwą perełkę w postaci relacji Andrzeja Krzyścina z maratonu w Poznaniu...???

No i co mam tu teraz napisać? ;)
-
- Zaprawiony W Bojach
Joycat, 3xtak 
Medal z Michałowic wg. mnie najlepiej wygląda. Jest w jego wykonaniu coś takiego artystycznego, może te stylizowane rysy jakby od polerowania. No ale to jak z muzyką, jednym bardziej podoba się Bach, a innym Vivaldi.

Medal z Michałowic wg. mnie najlepiej wygląda. Jest w jego wykonaniu coś takiego artystycznego, może te stylizowane rysy jakby od polerowania. No ale to jak z muzyką, jednym bardziej podoba się Bach, a innym Vivaldi.
ENTRE.PL Team
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Zapowiedź galerii medali znalazła się już w serwisie www.biegajznami.pl
http://biegajznami.pl/pokaz.php?kg=0&idk=-1&id=56
Na początek jest to sześć medali przesłanych przez Marcina70...
Miłego oglądania!
(Edited by Bennet at 10:12 am on Oct. 13, 2003)
http://biegajznami.pl/pokaz.php?kg=0&idk=-1&id=56
Na początek jest to sześć medali przesłanych przez Marcina70...
Miłego oglądania!
(Edited by Bennet at 10:12 am on Oct. 13, 2003)
No i co mam tu teraz napisać? ;)