Kurde, muszę częściej robić wpis dzień za dniem. Blog się kręci, cyferki wyświetleń i odpowiedzi podbijają. Jest dobrze
Teraz do rzeczy... zaraz przyjdzie Roland i zrobi porządek. Nie no, na poważnie. Postaram się odnieść do większości pytań.
@sebastian899
Taki otrzymuje plan treningowy. Ja go nie neguje, bo jak pisałem kilka stron wcześniej wiedziałem na co się piszę. Żadne bieganie po 5:30, tylko hard work i czasami coś pobiegnę po 5:00. Nie odbieram tego jako atak na mnie, bo jak wcześniej wspomniałem - to nie ja układam plan
Ja wykonuje. Staram się jak mogę i daje z siebie ile mogę na treningach. Wierzę, że ciężką pracą uzyskam choć trochę tego co pragnę. Jeśli chodzi o zejście ze szczytu i wejście ponownie - wiem o tym. Dlatego w ubiegłym roku dwukrotnie robiłem roztrenowania. Sam o tym pisałem.
@cichy70
Dziękuje za baczne obserwowanie i kibicowanie
Bez żartów, piszę serio. Powtórzę się milionowy raz - lubię, lubię że każdy się wypowiada i dorzuca swoje trzy grosze. Generalnie wszystko jest dostępne na blogu ale wyglądało to ostatnio mniej więcej tak -> 6x200tki,bs 5:00,sprinty 6x150,200tki,ciagly 3k, przerwa, ciagly, interwaly etc.
@zozur
Prawda.
@kasza_manna
U mnie to tak nie działa. Ja nie jestem ekonomiczny, więc w ile bym nie pobiegł to z czasem mięknę
@Skoor
Myślę, że to potknięcie można Ci wybaczyć