-Gotowi do startu?
"Ojj...."

Moderator: infernal
Treningowocichy70 pisze:brawo, u mnie byś tak się nie przebił łatwo, ostatnio było 768 osób [GRINNING FACE WITH SMILING EYES] ale wynik niezły, chociaż to akurat z wypoczęcia i. mocnego podbicia, niemniej fajnie ze do przodu.
Jest okSkoor pisze:Podbudowała się?
Nie szkodzi... powoli przyzwyczajaj sie do lokalnych mediówinfernal pisze:Byłem na czas po rozgrzewce, ale stałem z boku bo fotki robili i pomyślałem że pewnie teraz jakieś wręczenia nagród za 100tny bieg etc. a tutaj nagle start.
Dokładnie, nieważne wyniki, ważne jak wychodzi się na zdjęciu.Rolli pisze:Nie szkodzi... powoli przyzwyczajaj sie do lokalnych mediówinfernal pisze:Byłem na czas po rozgrzewce, ale stałem z boku bo fotki robili i pomyślałem że pewnie teraz jakieś wręczenia nagród za 100tny bieg etc. a tutaj nagle start.
Tak jest!Rolli pisze: Nie szkodzi... powoli przyzwyczajaj sie do lokalnych mediów
No no hehe, ja to właśnie ich unikamwigi pisze: Dokładnie, nieważne wyniki, ważne jak wychodzi się na zdjęciu.
Kurde, skąd wiedziałeśjacekww pisze:A ja myślę, że Michał chciał w ten sposób pożegnać Kobego, a te 5 sek. wyszły dla niego.
8... Przypadek? 8. 24.Sewer pisze:Na zegarze widać 8...
Zgadza sięSiedlak1975 pisze:Czy to zyciówka na 5 km?