Moderator: infernal
+1 ?sochers pisze:Ty się czwartego pińcetplusa spodziewasz? Czy mnie coś ominęło? Gratulować?
A jak ja się przestrzeliłem o 8s to był lekki oprRolli pisze: Dla mnie nic nowego i raczej w normie.. 7s... tssss.
Nie no, zdaje sobie z tego sprawę. Zawsze się znajdą lepsi. I know, aczkolwiek ja pytam howsochers pisze:On już tu był, obiegał ten trening i wraca, Ty Michał to robisz po raz pierwszy, dlatego subiektywna różnica jest taka, że Skoor mniej więcej wie na co może sobie pozwolić i jak się to dla niego skończyć. Ty odkrywasz nieznane
Nie martw się, z dokładniejszej analizy wychodzi mi że tempo było około 4/km, jakieś 3:58 pewnie.infernal pisze:Skoor,
jak Ty to robisz że tak lekko biegasz
Ależ ja się nie martwię, wręcz przeciwnie. Kibicuje mocno. Ciśnij ciśnij.Skoor pisze: Nie martw się, z dokładniejszej analizy wychodzi mi że tempo było około 4/km, jakieś 3:58 pewnie.
Mam niby tego stryda i niby z nim powinno być tak super dokładnie a tylko mnie !@#$% raz na jakiś czas. I teraz trening był z pewnością dobry bo się solidnie umęczyłem ale tak poza tym to gówno z niego wiem... Na następny ciągły jutro może skoczę na stadion co by się trochę wyjaśniło.
Uhu, gratulacje!Skoor pisze:Prawda, ale koniec lutego to już dość blisko terminu zapoznania się z nowym członkiem rodziny więc wolę nie ryzykować.
Na zawodach 10:30 i kierunek na sub10Skoor pisze:3km a tyle radości
Wysłane z mojego A5_Pro .
To inny trening.cichy70 pisze:poleć półtora to posikasz się z radości, ale tempo zacne. zazdroszczę.