25OSMW - Numery Startowe
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A ja ju¿ jestem zarejestrowana!
Mój numer startowy to 296
W biurze zawodów spotka³am Irinkê Hulanick±, potem Piro i Madacha, a tak¿e pozna³am s³ynnego Darka Sidora.
Poniewa¿ zap³aci³am wpisowe przed 31 lipca, dosta³am torbê z drobnymi prezentami. W ¶rodku koszulka OSMW w rozmiarze M (w domu okaza³o siê, ¿e koszulka pos³u¿y mi raczej za koszulê nocn±, ale nie szkodzi), bidon na picie z logo OSMW, miesiêcznik Podró¿e + informacja, ¿e otrzyma³am pó³roczn± prenumeratê tego pisma, baton Snickers, co tam jeszcze... aha, ale to wszyscy dostaj±: bardzo ³adnie, profesjonalnie wydany informator o maratonie, format A4, ok³adki z dobrego ¶liskiego papieru, w ¶rodku wszystkie niezbêdne informacje oraz dok³adna mapka trasy z zaznaczonymi punktami kibicowania.
Wygl±d chipa rozczarowa³ mnie trochê, wyobra¿a³am sobie, ¿e to urz±dzenie wygl±da bardziej okazale, a tu taki plastikowy element o skomplikowanym kszta³cie. Poniewa¿ nie dowierzam tym rzepom, a za wszelk± cenê chcê byæ sklasyfikowana
zastanawiam siê nad wpl±taniem chipa w sznurówki - mo¿na tak robiæ?
Roznosi mnie energia i mam ¶wietny humor!!!
Mój numer startowy to 296

W biurze zawodów spotka³am Irinkê Hulanick±, potem Piro i Madacha, a tak¿e pozna³am s³ynnego Darka Sidora.
Poniewa¿ zap³aci³am wpisowe przed 31 lipca, dosta³am torbê z drobnymi prezentami. W ¶rodku koszulka OSMW w rozmiarze M (w domu okaza³o siê, ¿e koszulka pos³u¿y mi raczej za koszulê nocn±, ale nie szkodzi), bidon na picie z logo OSMW, miesiêcznik Podró¿e + informacja, ¿e otrzyma³am pó³roczn± prenumeratê tego pisma, baton Snickers, co tam jeszcze... aha, ale to wszyscy dostaj±: bardzo ³adnie, profesjonalnie wydany informator o maratonie, format A4, ok³adki z dobrego ¶liskiego papieru, w ¶rodku wszystkie niezbêdne informacje oraz dok³adna mapka trasy z zaznaczonymi punktami kibicowania.
Wygl±d chipa rozczarowa³ mnie trochê, wyobra¿a³am sobie, ¿e to urz±dzenie wygl±da bardziej okazale, a tu taki plastikowy element o skomplikowanym kszta³cie. Poniewa¿ nie dowierzam tym rzepom, a za wszelk± cenê chcê byæ sklasyfikowana

Roznosi mnie energia i mam ¶wietny humor!!!

- active
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja w zestawie dostałem: koszulkę, baton Mars, informator oraz torbę na ubrania.
Ci co płacili wcześniej dostawali jeszcze bidon z logo MW.
Najważniejsze że biegniemy
))))))))
pozdr
87
Ci co płacili wcześniej dostawali jeszcze bidon z logo MW.
Najważniejsze że biegniemy

pozdr
87
[b][url=http://www.actv.prv.pl]www.actv.prv.pl (Jak zacząłem biegać?)[/url][/b]
- piro20
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ja także mam już numer - 238. Byłem z Madachem i spotkaliśmy Joycat, a ponadto także poznałem osobiście Darka Sidora i jego przesympatyczną żonę Kasię. Kupiłem sobie książkę Darka "Rekord" i jak przeczytam ją do jutra do wieczora, to na trasie mogę być groźny:-)
Poza tym pierwszy raz widziałem Joy tak elegancko ubraną - z daleka wydawało mi się, że to jakaś Pani dyrektor maratonu:-) Chłopaki cieszcie się, że Joy w takiej kreacji z nami nie biega, bo nie moglibyśmy się skupić na bieganiu:-)
Poza tym pierwszy raz widziałem Joy tak elegancko ubraną - z daleka wydawało mi się, że to jakaś Pani dyrektor maratonu:-) Chłopaki cieszcie się, że Joy w takiej kreacji z nami nie biega, bo nie moglibyśmy się skupić na bieganiu:-)
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Leszek Gwiazdowski
- Zaprawiony W Bojach
Byłem , Widziałem., Dostałem - 263.
Leszek
Leszek
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- madach
- Zaprawiony W Bojach
Ja również dostałem numerek - 236, poznałem Darka Sidora i jego żonę Kasię oraz przyglądałem się niektórym uczestnikom(czkom) maratonu. Panowie! Biegną z nami wspaniałe panie. Jutro musimy wszyscy się zaprezentować jak najlepiej!
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url] - frakcja "UMoczonych Łosi"
- Scarabeus
- Wyga
Ja tez bylem po numerek - 700... Tez poznalem zone Sidora pania Kasię i Jurka Skarżyńskiego. Niestety na Pasta Party nie dotarlem....
[url]http://www.SBBP.PL[/url]
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Odebrałem mój numer 698
Pobrałem nauki wykładowe od Darka Sidora, Jurka Skarżyńskiego
Odebrałem koszulki SBBP, ale niestety nie pobiegnę w żadnej z nich,
Zjadłem makaron na pasta party,
Teraz mogę już biec, do jutra!
Pobrałem nauki wykładowe od Darka Sidora, Jurka Skarżyńskiego
Odebrałem koszulki SBBP, ale niestety nie pobiegnę w żadnej z nich,