Cytuj:
Jak wygląda czas łapania gps w Xiaomi? Akceptowalny czy trzeba dłużej czekać? Jest to proces w miarę powtarzalny czy dużo zależy np. od warunków atmosferycznych itp?
U mnie łapie w 10-20 sekund, czasem szybciej, wolniej mi się nie zdarzało. Ale raczej łapię w jednym miejscu (przy zawodach też mi się nie krzaczył raczej).
Cytuj:
Jak zegarek sprawuje się pod dłuższym czasie używania? W sensie użytkowym, jakościowym, wizualnym itp?

Widać, że chińszczyzna i szybko się niszczy, jakieś luzy łapie na przyciskach, nieszczelności itp czy w miarę ok? O tych wypadających szkiełkach coś czytałem, to jakas plaga czy sporadyczne przypadki?
Pół roku (i 950km później - wiem, obijałem się strasznie

) nie mam żadnych ubytków, obić (ale nie szaleję raczej na trailach), jedna ryska na ekranie (nie uznaję folii ...). Szkiełko podobno odpadać lubi, ale u mnie się to nie działo (pływałem może 2 razy).
Cytuj:
No i finalnie. Aplikacja w miarę stabilna? Działa ten export do Stravy? A jak działa to eksportuje całość danych (np. z tętnem).
Serwery lubią się raz na jakiś czas wykrzaczyć - wtedy nie działa połączenie zegarka z telefonem (czemu? może być kilka teorii, jak brak bieżącego zbierania danych o użytkownikach

no ale ...), w ciągu kilku godzin do 2-3 dni naprawiają. Apka działa jako tako, na IPhone widziałem sporo narzekania na problemy z synchronizacją, u mnie czegoś takiego nie ma (Android). Czasem przy nowym releasie potrafią wykrzaczyć apkę, ale wtedy starają się zrobić hotfixy na wysokim priorytecie. Eksport do stravy - dla mnie działa bardzo dobrze (lepiej niż przy Polar Flow).
Ogólnie jestem z zegarka w miarę zadowolony, ale ostatnimi czasy nie biegałem za dużo

interwały są średnio zdefiniowane, powiadomienia o autolapach lubią się gubić itd.