Mucia - wstaw swoją fotkę.
Jak chcesz to nawet możemy wrzucić na serwer bieganie.pl.
Możesz przysłać na bieganie@gmail.com
Nasz kolega Konrad Różycki powinien się tu wypowiedzieć. Ważył kiedyś (w 2002 roku) ze 100 kg a teraz pewnie ponizej 70 i na wszystkich dystansach chyba ze mną wygrywa. A jest starszy ode mnie.
muccia777 mam takie pytanie: czy stosujesz jakas specjalną diete?? i od jakiego czasu biegasz?? bo ja wlasnie jestem na etapie zrzucenia paru kg. biegam co 2 dzien po 1 godzinie... ale wciaz nie bardzo wiem co jesc by dobrze schudnac a przy okazji miec energie i nie głodowac. poradz cos prosze
biegam już 1/2 roku ale nie regularnie
podstawa to silne postanowienie poprawy, duża motywacja
i konsekwencja! życzę powodznia a jeśli bardzo chcesz napewno się uda! na sylwestra będziesz śmigać jako lasek/laska
dzieki serdeczne:) a mozesz jeszcze podac jakies praktyczne linki badz poradzic jakas ksiazke??? kurcze bo jakos czuje ze jak na razie to biegam i wcale nie chude.... :/ tylko robie sie taka "nabita" troche mnie to martwi. a i mam pytanie z tymi posiłkami czy Ty rzeczywiscie tak jadasz 5-6 posiłków w ciagu dnia?? ja dotychczas jadałam 3: sniadanie, obiad i kolacje(pred 18) a tak nagle 5 kurcze trudno... pozdr