Motywacja i zmiana trybu życia.

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Adrian170795
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam was , mam na imię Adrian.
Mam nadzieję , że znajdę tu ludzi z takim samym problemem jaki mam Ja.
Planuje w końcu wziąć się za Siebie zacząłem od niedawna biegać ponieważ życie jakie do tej pory prowadziłem wyglądało mniej więcej tak : Impreza , papierosy , narkotyki, depresja i ogólne użalanie się nad Sobą.
Jest tu może ktoś kto pokonał te nawyki i zaczął żyć jak normalny człowiek ? Skąd czerpaliście motywacje którą mi tak ciężko odnaleźć.
PKO
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Adrian170795 pisze:Witam was , mam na imię Adrian.
Mam nadzieję , że znajdę tu ludzi z takim samym problemem jaki mam Ja.
Planuje w końcu wziąć się za Siebie zacząłem od niedawna biegać ponieważ życie jakie do tej pory prowadziłem wyglądało mniej więcej tak : Impreza , papierosy , narkotyki, depresja i ogólne użalanie się nad Sobą.
Jest tu może ktoś kto pokonał te nawyki i zaczął żyć jak normalny człowiek ? Skąd czerpaliście motywacje którą mi tak ciężko odnaleźć.
Pewnie ,że są takie osoby jak Ty np. ja jestem taki przykładem heh. Zły tryb żywienia i nałogi może nie aż tak jak Ty no ale częste nadużycie %%% itp. itd. ale nie ważne przejdę do rzeczy. Mi w tym wszystkim pomogła rodzina , kobieta , brat"z którym straciłem kontakt całkowity" , znajomi którzy bez używek żyli i żyją , no i oczywiście samemu sobie trzeba pomóc powiedzieć zmieniam to i to i to. Silna motywacja i nie poddawanie się to podstawa.Fajnie ,że zacząłeś biegać teraz sobie pomyśl co chcesz osiągnąć przez bieganie i dąż do celu po prostu.
NEVER GIVE UP
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

terapia. im wcześniej tym lepiej.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Adrian170795
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ta depresja może jest przesadą , ale alkohol czy Marihuana to był duży problem , w sumie nadal jest , ale mam nadzieję , że się pozbieram , może ktoś jeszcze opisze swój przypadek jak to zmienił i jak żyje bez tego.
Awatar użytkownika
Szybki90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Rzucasz z dnia na dzień i już powiedz sobie stanowcze NIE ! a jak nie umiesz sobie sam pomóc i nie ma kto. To idź do poradni na terapie uzależnień. I zastanów się faktycznie czy chcesz biegać.
NEVER GIVE UP
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adrian napisz cos o sobie,czym sie zajmujesz itp itd. W rzucaniu nalogow duze znaczenie ma wsparcie rodziny,przyjaciol,rozmawiales z nimi na ten temat?
Obrazek
Jarekk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Powiem Ci jak ja rzucałem papierosy . 4 może 5 lat temu w Sylwestra piliśmy alkohol , fajeczki paliłem juz 14 lat . Około 23:00 powiedziałem od jutra nie pale , wiadomo że paliłem do konca imprezy . Rano wstałem i do dziś nie pale . Co do alkoholu nie powiem żebym był abstynentem wszystko jest dla ludzi . A co do biegania kulam się po 3 km co drugi dzien :bum: i jak narazie żyję ;) . W tym roku już przebiegłem tyle co przez ostatnie 5 lat :hahaha:

Nie poddawaj się a będzie dobrze

Pozdrawiam J
DawidK
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dokładnie nie poddawaj się uwierz w siebie, będzie dobrze :usmiech:
ola.m9
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Jeżeli wiesz, że chcesz zmienić swoje życie to to zrób! nie myśl tylko działaj! :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ