gdzie biegac?
- Laska
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam chce zaczac plan 10 tyg i mam pytanie gdzie biegac , mam w poblizu las jednak to z 5-10 min drogi , lecz mam tez w poblizu bieznie zaledwie 60m od domu jednak jest to beiznia czarna nie wiem co to jest ale raczej robia nieraz na wsiach z tego drogi i mam pytanie czy bedzie do zdrowa nawiezchnia do biegania??Las raczej odpada bo czas na bieganie mam tylko wieczorem ok21-22 takze wole blisko od domku:)
Pozdrawiam Michał
- Laska
- Rozgrzewający Się
i jeszcze jedno jak zaczne trenowac plan 10 tyg to jak sie biegnie to w jakim tepie szybkim czy w miare swoich mozliwosci tak zeby spokojnie przebiec??
Pozdrawiam Michał
- Rudzik
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
biegnij zawsze wolniej niz ci sie wydaje ze mozesz zreszta zobaczysz jak CI pojdzie pierwszy etap planu. A biegaj tam gdzie Ci wygodniej... chociaz polecam las np w wekend kiedy sie ma wiecej czasu zawsze to przyjemniej. I jeszcze jedna dobra rada trening wg planu trwa 30 min jest juz chlodniej wiec staraj sie tak wymierzyc zeby konczyc w poblizu domu bo po rozgrzaniu o przeziebienie nie trudno. Ja zawsze wracam z treningow mokra i czuje jak szybko stygne wiec lepiej uwazac na zdrowie trzymam kciuki za powodzenie realizacji planu i czekam na wiesci
gg 46090
-
- Wyga
wedlug mnie duzo lepiej biegnie sie lesna sciezka a nie robi kolka po biezni. Dluzszy trening na bezni jest strasznie nudny i dluzy sie natomiast biegnac w lesie trening mija bardzo szybko
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Biegaj raczej po lesie Powierzchnia najlepsza, jaką mógłbyś sobie wyobrazić, no i poza tym piękno przyrody.
Jeżeli będziesz biegał po bierzni, pamiętaj, żeby zmieniać kierunek biegu - podobno na zakrętch mocniej obciążona jest jedna strona, jeden staw kolanowy.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwania.
Jeżeli będziesz biegał po bierzni, pamiętaj, żeby zmieniać kierunek biegu - podobno na zakrętch mocniej obciążona jest jedna strona, jeden staw kolanowy.
Pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwania.
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
- Oti
- Zaprawiony W Bojach
gdzie biegac?
slyszalem ze dobrze sie biega po rozgzanych weglach.
a tak powazniej to tesknie za mozliwoscia obcowania z przyroda. i bieganie to dobry pretekst.
slyszalem ze dobrze sie biega po rozgzanych weglach.
a tak powazniej to tesknie za mozliwoscia obcowania z przyroda. i bieganie to dobry pretekst.
moje tipi twoim tipi