rodryg4 pisze:A tak przy okazji zapytam czego słuchacie kiedy biegacie ?

Bo dwa kawałki moim zdaniem stworzone do ładnego trzymania tempa i równomiernego biegu, które eksploatuje już 3 tygodnie, już mi się osłuchały

Lubię wszystko tylko nie polski hip-hop.
a jakie to kawałki? przetestuję

ja słucham wszystkiego :D czego słucham także podczas nie-biegania. bo prawda jest taka, że nawet jeśli chciałoby się wybrać rzeczy dobre do biegania (czyt. z powerem, fajnym rytmem) to i tak biegając te 3 razy w tygodniu trzeba tę playlistę tasować... bo nie ma nic gorszego niż osłuchane piosenki, a już w szczególności na treningu.

szczególnie, że potrafię słuchać czegoś prawie cały dzień, a potem notorycznie brakuje mi nowych dźwięków, więc cały czas muszę mieć uszy na karku i wyłapywać nową muzykę...
mam dużą zajawkę na elektronikę, która jest bardzo miła dla ucha i ciała przy uprawianiu sportów, ale lubię słuchać zróżnicowanej muzyki, więc dzisiaj na ten przykład w deszczowej aurze słuchałam sobie gitarowych smętów, większych czy mniejszych (
TO jest totalnie do mojego rytmu biegowego

). zdarza mi się też, jeśli aktualnie jaram się czymś kompletnie chilloutowym, a wręcz smętnym, biegać właśnie z tym w słuchawkach.
u mnie to jest tak, że najlepiej biega mi się przy dźwiękach, które lubię - a na pewno lepiej niż przy jakieś wymuszonej, na siłę odtworzonej rąbance.
aczkolwiek jeżeli chcesz konkretów, mogę polecić konkretnych wykonawców/ płyty/ utwory. ale gwarancji że się spodoba nie daję.
PS. a w Skorzęcinie jest jezioro i ośrodek wypoczynkowy. :> <marzy>