biegania c.d

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
magdalaskowska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam,
pisałam jakić czas temu, że zaczęłam biegać. Biegam nadal , ciągle swoje 4,5 km . Dodatkowo dorzuciłam sobie a6w i powiem Wam, że jestem coraz bardziej szczęśliwą osobą :hej: a jak jestem z siebie dumna.....gdybym wiedziała jakie efekty przyniesie mi bieganie , zaczęłabym dużo, dużo wcześniej...pozdr :hejhej:
PKO
Diretto
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

No ja A6W też zaczałem, ale w lipcu. Dzisiaj miałem 21 dzień. Przyznam, że na tym etapie potrafi być to ogromnie męczące. Ale czego się nie robi, żeby lepiej wyglądać xD
A biegać mam w planach też od poniedziałku.
Pozdrawiam i wytrwałości życzę.
"Naucz się zamieniać ból w przyjemność, a nic Cię nie złamie..."
http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... arachowice
GaLaS301
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Z tym uczuciem szczęścia to prawda, człowiek robi się pewniejszy siebie, więcej się uśmiecha i staje się bardziej otwarty. Zauważyłem również, że coraz mniej sytuacji mnie stresuje, kiedyś dużym stresem był dla mnie samotny wyjazd do większego miasta i poruszanie się po nim. Teraz ze względu na prawko robię to co drugi dzień i nawet samo prawko (jazdy) nie jest dla powodem dla stresu, jestem spokojniejszy no i z tego spokoju bierze się pewność siebie. Wiadomo jak się człowiek stresuje to idzie wszystko gorzej, a porażki jeszcze bardziej stresują i tak w koło macieju. Poczekaj jak zaczniesz biegać godzinę albo i dłużej w tedy dopiero będziesz szczęśliwa :hej: A mogę wiedzieć dlaczego biegasz nadal 4,5 km. Jeżeli dobrze rozumiem to biegasz ten dystans już około miesiąca. Nie dasz rady go zwiększyć np do 5 km. Co tydzień robić 10 procentowy przyrost objętości treningów.

Również pozdrawiam no i nie życzę a gratuluję wytrwałości, oby tak dalej.
magdalaskowska
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Chciałabym trochę zwiększyć, ale nie daję rady....czuję ,że na razie te 4,5 km to max co mogę z siebie dać.A jak jeszcze teraz dołożyłam a6w........i tak odniosłam duzy dla mnie sukces, że wytrwałam w postanowieniu, opłacało się :hahaha: ale oczywiście nie poprzestanę na tym dystansie, chyba potrzebuje więcej czasu....pozdr
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ