nowy

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
aandrzej52
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam. Jestem nowym proszę o opiekę ,proszę kolegów i kolerzanki o wasze spostrzezenia i sugestie jak madrze biegac ,od czego zaczac za kazda inf bardzo dziekuje,mam 52 lata wspaniala okolica do biegania moze uda mi sie zachecic dzieci. Pozdrawiam.
PKO
tequila
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj aandrzej52,

nikt Ci nie odpowie na tak ogolne pytanie. Na stronie glownej masz dzial "Zacznij biegac" a w nim mnostwo ciekawych artykulow dla osob zaczynajacych przygode z bieganiem. Musisz na poczatku sam troche poczytac.
pozdrawiam
TeQuila
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wytrwałości....,oby słomiany zapał nie ustąpił jak będzie zimno i brzydko na dworze.
GaLaS301
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Witam i również życzę Panu, wytrwałości i systematyczności w treningach, aby kontuzje omijały Pana szerokim łukiem :bum: . Poleciłbym od siebie plan Pumy 6 tygodniowy. Sam go niedawno ukończyłem i jestem bardzo zadowolony z efektów. Chyba, że jest pan w stanie biec przez pół godziny bez odpoczynku to może jakiś plan do biegu godzinnego.
Pozdrawiam GaLaS.
aandrzej52
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam. Bardzo dziękuję za dodanie otuchy chce sprubowac latwo skury nie sprzedam prosze o inf jak zdobyc plan Pumy 6 tyg jeszcze raz bardzo dzięki . Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ejchost
Stary Wyga
Stary Wyga
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ja zaczynałem od 10 tygodniowego... jest na stronie... Najważniejsze aby słuchać siebie i nie zrywać się zbytnio. Nic na siłę. W bieganiu nie da się na skróty. Lepiej wolniej a dłużej. Systematyczność to podstawa... No i dobre odpowiednie buty. Bo w bawełnie można się pomęczyć a bez butów dla siebie to ciężko.
Powodzenia życzę.
[url=http://runmania.com/rlog/?u=ejrun][img]http://runmania.com/f/5348a6fe6b522b01bb6644fae69eee4e.gif[/img][/url]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ