jeżeli ktoś chciałby normalnie porozmawiać, niech zostawi post to napiszę jeszcze raz co potrzebuję.

Pochylać się do środka uniemożliwiając sile odśrodkowej wyrzucenie Cię na orbitę :DGrzegorz Starzak pisze:Witam wszystkich!
- Jak zachowywać się na zakrętach?
Grzegorz Starzak pisze:spodziewałem się 'normalnych' odpowiedzi, nie niby super śmiesznych postów o szukaniu.
Nie masz co się dziwić bo leniów to generalnie nigdzie nie lubią ;P ... A mnie to akurat rozśmieszyło :DKramer pisze:Pochylać się do środka uniemożliwiając sile odśrodkowej wyrzucenie Cię na orbitę :DGrzegorz Starzak pisze:Witam wszystkich!
- Jak zachowywać się na zakrętach?
Fakt, to akurat głupio zabrzmiało, chodziło o to czy powinienem wyprzedzać kogoś na zakręcie czy raczej na prostej - to też nie brzmi idealnie, ale wiadomo o co chodzi, po za tym, napisałem wiele innych pytań, na które ktoś mógłby odpowiedzieć ... :/m47! pisze: Nie masz co się dziwić bo leniów to generalnie nigdzie nie lubią ;P ... A mnie to akurat rozśmieszyło :D
Wszystkie są do siebie zbliżone i trzeba na własnej skórze to przerobić. Teraz jest zimniej ale w lecie starałem się latać z wodą, żeby móc się polewać.Grzegorz Starzak pisze:i który jest najlepszy ?
sądząc po reklamie to oshee :D hehe
ale ja korzystałem z powerade i power iso.
powerade zdecydowanie górą...
co jest lepszego i jakie sa ceny ?