Po pierwsze: w tym planie jest cos takiego jak kros czyli bieganie po terenie pofalowanym i teraz chodzi mi o poprawna technike wykonywania tego to znaczy mam przyspieszac przed kazda gorka i jak zbiegam to bardziej powoli? czy wszystko jednym tempem?? I w jakim zakresie mam biegac bo z tego co tu czytam to kros to racej szybki bieg ale jak bardzo?
Druga sprawa to technika przy tym to znaczy jak podbiegam pod ta gorke to mam unosic wysoko kolana,byc wyprostowanym i starac sie biegac tylko srodstopiem? czy robic to naturalnie jak mi wyjdzie???
3 Trzecia sprawa to dolaczone do treningu przebiezki jak rozumiem ze powiedzmy biegam 40 minut to na ostatnie 10 minut wlaczam je dopiero do treningu? I jakie przerwy robic miedzy nimi? okolo minuty truchtu??
I ostatnia sprawa bieganie w zakresie tlenowym do 75% HRmax to tak jakby ciut szybciej niz trucht? niestety nie posiadam jeszcze pulsometru dlatego wole to jakos oszacowac:).
Wybaczcie za te banalne zapewne pytania,ale po prostu jak cos robie to wole wiedziec ze robie to tak jak powinno byc