Witam wszystkich serdecznie

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
facet w biegu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Wczoraj grzebiąc ręką po internecie znalazłem tę stronę i nie namyślając się za długo postanowiłem dołączyć do Waszego grona.Aby nie pozostać li tylko biernym uczestnikiem postanowiłem wziąć udział w półmaratonie.Co prawda o bieganiu na razie wiem niewiele ale o życiu również a żyję więc mam nadzieję , że z każdym dniem będzie z wiedzą coraz lepiej.

Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich bo widzę , że tworzycie naprawdę fajną paczkę ludzi.No i trzymajcie za mnie kciuki żebym przede wszystkim pozostał w swym postanowieniu.
PKO
kumiko
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

witaj!
wszyscy niedzielnie zaspani ...albo nadrabiają zaległości treningowe, bo nikt się nie odezwał.

powodzenia w przygotowaniach do półmaratonu[/list]
Awatar użytkownika
mayall
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

i ja zycze powodzenia :) witaj :)
Pozostań w pokoju, a ruchy miej roztropne, aby uderzając się w łokieć nie natrafić na to miejsce które czyni prąd

Obrazek
Gramowicz
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

BIegamy :D wczesniej ejdnakze proponuje po drodze jaka 5km, dyche i pietnastke zaliczyć, żeby motywacji nie stracić.
"Uprawianie sportu nie może być przymusem
Czymś sztucznym w życiu
Sportowcowi potrzebna jest ambicja
Pasja, wola walki i bystrość umysłu"
---------------------------------------------
Ciężko pracuje by być lepszym, dlatego nim się staje.
justmario
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj w kwiecie i elicie tego kraju :hej: , czyli w świecie biegaczy Czwartej, czy może już Piątej RP.
Żebyś w elicie został na zawsze na początku biegaj wolno, bo zbyt szybki bieg może Cię zbyt szybko przenieść do jeszcze bardziej elitarnego grona byłych biegaczy, którzy chcieli za szybko :hej: dlatego sugestia kolegi Gramowicza o stopniowaniu stawianych sobie wyzwań jest jak najbardziej na miejscu.
Półmaraton? Hm, można z biegu, mając jakąś tam bazę z innych dziedzin sportu, ale czy warto od razu ryzykować kontuzję?
W każdym razie powodzenia i wytrwałości
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kurcze, dopiero zaczynasz i już myślisz o półmaratonie? Wpędzasz mnie w kompleksy :hejhej:
facet w biegu
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzięki wszystkim za życzenia i rady.Tak tak , 10km. zaplanowane jako etap przygotowań do półmaratonu.Na razie aby pokonać złe duchy , czytaj: wątpliwości w głowie , co dwa dni niczym zapaśnik sumo rzucam solą przed siebie i przystępując z nogi na nogę ruchem konika szachowego podążam na trening.
Gdyby ktoś przypadkowo przeczytał ten post mam pewne pytanie.Czy podczas tak naprawdę pierwszego biegu nastawić się na jakiś konkretny wynik ( oczywiście zgodny z moimi miernymi możliwościami ) czy raczej pobiec nie myśląc o wyniku a wypatrując jedynie z utęsknieniem mety.
Co do kompleksów: daj spokój , przy bieganiu?Dzisiaj włos mi z głowy wypadł - to jest dopiero kompleks :hej:
Awatar użytkownika
ultima-thule
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witaj :)
Ja też biegam od niedawna, pomału rozglądam się za jakimś pierwszym startem na 5 km. Jestem w stanie przetruchtać te 5-6 km, ale w tempie iście ślimaczym, więc w moim przypadku celem byłoby jakiekolwiek dotarcie do mety :D Może za miesiąc.....
Przeciwności losu są jak kamienie, które ostrzą mój miecz - Ave Raf
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ