Nowy - chyba zaczynam
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów Jestem tu nowy. Bieganiem zainteresowałem się dosłownie parę dni temu. Ostatnio kupiłem sobie dresik, co prawda do czego innego, ale pomyślałem - hm jak już go mam to może trochę pobiegać Moja forma jest hmm katastrofalna. Niegdy nie lubiłem uprawiać sportu, chodzić na w-f. 20 latek na karku więc coś trzeba z sobą zrobić... dziś chcę znaleźć u was jakieś porady - jak zacząć, może, a nawet przede wszystkim wspaercie i motywację oraz zachętę - że warto. Bo od dwóch dni powtarzam sobie: jutro wstaję wcześniej i idę biegąć i nic nie wychodzi heh. pozdrawiam i czekam na wasze posty !!
Więcej w nas ...
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
Mozesz podzielic swoimi 'parametrami' wzrost/waga?
Jak zaczynasz biegac to pamietaj, ze podstawowym sprzetem jaki powinienes zakupic przed rozpoczeciem swojej przygody z bieganiem sa buty, a nie dres Wydaje mi sie, ze ten plan bedzie dla Ciebie w sam raz: http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547 Powodzenia! Jakbys mial jakies watpliwosci to pisz smialo!
Pozdrawiam po treningowo
Jak zaczynasz biegac to pamietaj, ze podstawowym sprzetem jaki powinienes zakupic przed rozpoczeciem swojej przygody z bieganiem sa buty, a nie dres Wydaje mi sie, ze ten plan bedzie dla Ciebie w sam raz: http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547 Powodzenia! Jakbys mial jakies watpliwosci to pisz smialo!
Pozdrawiam po treningowo
-
- Rozgrzewający Się
Cześć, z własnego doświadczenia wiem, ze przy odrobinie samozaparcia forma katastrofalna naprawde rośnie w szybkim tempie. 9 tygodni temu mówiłam nienawidzę biegać, bieganie jest okropne, bieganie męczy. Fakt, to prawda jeśli się nie biega to tak jest. Zaczynając plan 10-tygodniowy miałam kłopot z przebiegnięciem 2 minut. Pierwsze 3 tygodnie to była męczarnia, teraz uwielbiam biegać rano wstaję i się nie zastanawiam, czy pada, czy wieje, wskakuję w ubranko i śmigam. Zacznij, nie daj się początkowym kłopotom a forma wzrosnie, to masz gwarantowane. W poniedziałek mam 30 minut ciągłego biegu, jeszcze niedawno był to dla mnie wyższy poziom abstrakcji....
pozdrawiam
suprise
pozdrawiam
suprise
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Więc moje parametry hehe: wzrost ok 180cm i waga ok 63 kg Jeśli chodzi o dres to potrzebowałem pilnie do czego innego, tylko jak go kupiłem to zaświtało mi, że przecież mogę pobiegać... A o butach pomyśle jak przejdę przez parę pierwszych tygodni. Na pewno uwzględnie plan, który mi podesłałeś. Najgorszy jest mój leń... wieczorkiem nastawienie: jupi jutro idę biegać, a rano niee pośpiętrochę Może jutro coś wyjdzie... mam nadzieję, że będę mógł liczyć na wasze wsparcie i przede wszystkim liczę, że jakoś wtopię się w środowisko biegaczy
Więcej w nas ...
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
To wszystko zalezy od Ciebie. Pamietaj rano zamiast myslec "pospie dluzej" zerwij sie z lozka ubierz i wio na dwor Nie slowa sa tu najwazniejsze lecz czyny!!mlodykz pisze:Więc moje parametry hehe: wzrost ok 180cm i waga ok 63 kg Jeśli chodzi o dres to potrzebowałem pilnie do czego innego, tylko jak go kupiłem to zaświtało mi, że przecież mogę pobiegać... A o butach pomyśle jak przejdę przez parę pierwszych tygodni. Na pewno uwzględnie plan, który mi podesłałeś. Najgorszy jest mój leń... wieczorkiem nastawienie: jupi jutro idę biegać, a rano niee pośpiętrochę Może jutro coś wyjdzie... mam nadzieję, że będę mógł liczyć na wasze wsparcie i przede wszystkim liczę, że jakoś wtopię się w środowisko biegaczy
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Masz racje wysek, tak musze robić!! W ogólę muszę się pochwalić- dziś rozpocząłem plan 10-tygodniowy, Biegałem sobie po południu i było czadowo, choć ciężko hehe - acgh ta moja katastrofalna kondycja Mam nadzieję, że dalej będę miał w was wsparcie Pozdrawiam!
Więcej w nas ...