Naprawdę, niezły wyczyn, maraton masz już w kieszeni
Bo byliśmy po okresie syfu błotnegojacuś pisze:A propos śniegu - pamiętam grudniowe entuzjastyczne opinie na jego temat a teraz każdy ma już tego dosyć
Skoro mowisz o miejscu to moze pochwalisz sie rowniez i czasemjacuś pisze:kurcze, jestem zbudowany! Własnie oglądam wyniki wczorajszych zawodów - startowało koło 100 osób, ukończyło 65 a ja byłem 29! Jak na brak formy to rewelacyjny wynik! Dodatkowo większość biegaczy była z klubów, tym bardziej jestem zadowolony no i zdziwiony moim wynikiem.
Od jutra więc, ze zdwojoną siłą, treningów ciąg dalszy!
trochę wyżej już pisałem ale co tam, mnie wyszło 55:40, organizatorom 55:35 (życiówkę mam 44:50). Zwycięzca miał 41:09. Czasy od 14 miejsca zaczynały się już od 50 minut. Trasa była naprawdę ciężka.wysek pisze:Skoro mowisz o miejscu to moze pochwalisz sie rowniez i czasemjacuś pisze:kurcze, jestem zbudowany! Własnie oglądam wyniki wczorajszych zawodów - startowało koło 100 osób, ukończyło 65 a ja byłem 29! Jak na brak formy to rewelacyjny wynik! Dodatkowo większość biegaczy była z klubów, tym bardziej jestem zadowolony no i zdziwiony moim wynikiem.
Od jutra więc, ze zdwojoną siłą, treningów ciąg dalszy!?Tak czy inaczej gratuluje.