A to moze kolega domurst ? Albo jeszcze jakis inny kolega z tej paczki ?nodrog pisze:No niestety kolega nodrog nie stosuje i nie stosował...fantom pisze:Chyba kolega nodrog stosuje 100 push-ups
Trening z Pumą dla początkujących
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
...a może koleżanka????fantom pisze:A to moze kolega domurst ? Albo jeszcze jakis inny kolega z tej paczki ?nodrog pisze:No niestety kolega nodrog nie stosuje i nie stosował...fantom pisze:Chyba kolega nodrog stosuje 100 push-ups
...jacy solidarni...wystarczy na parę chwil zniknąć...
ps. pozdrawiam Panów biegaczy...
...trzymajcie się...
- nodrog
- Zaprawiony W Bojach
Tak mi się przypomniał jeden starszy Pan:nemi pisze:
...trzymajcie się...
- Panie Krzysztofie jak Pan się świetnie trzyma...
- Ja się nie tylko trzymam, ja się i puszczam...
-
- Stary Wyga
nareszcie ...pozytywna wiesc w dwutygodniowej niebiegowej rozpaczy...spotkanie z przyjacólka w czestochowie...na całodniowe pogaduchy i nietylko...juz zbieram siły...kolano tak sobie..ale to nic ...mysł o spotkaniu czyni to wszytko pozytywnym..euforycznym...ale w przyszłym tygodniu zaczynam jak nowo narodzona...tempo ...czas..i wogóle... na Jasnej Górze wspomne o Was kochami...za wasze tempówki i wogóle chociaz jestem tam średnio ze 4 razy w miesiacu albo i więcej...a od pażdziernika zaczynam - mam nadzieje specjalizacje w świetym miescie...pozdrawiam
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37.29
- Życiówka w maratonie: 2.59.02
Nemi to skąd Ty jesteś?
po wczorajszej siłowince deko kolano czułem, ale wiem, że jest ok, jutro prawdopodobnie zaczynam od 4-5km delikatnego rozbiegania, a jak nie to niedziela bo w sobote ślub wspólnika mojego i sami wiecie...
mogłem jednak wcześniej pomyśleć o tej siłowni, bo nierównomierny rozwój to tragedia jeszcze gorsza od ogólnego braku ruchu...
JAK W CIĄGU PARU DNI NIE ZACZNE BIEGAĆ TO MNIE POGNIE...
A Bieg Olimpijski coraz bliżej, a mam ochote na Silesia Półmaraton, ale to w następnym tygodniu zdecyduje po oględzinach kolana
po wczorajszej siłowince deko kolano czułem, ale wiem, że jest ok, jutro prawdopodobnie zaczynam od 4-5km delikatnego rozbiegania, a jak nie to niedziela bo w sobote ślub wspólnika mojego i sami wiecie...
mogłem jednak wcześniej pomyśleć o tej siłowni, bo nierównomierny rozwój to tragedia jeszcze gorsza od ogólnego braku ruchu...
JAK W CIĄGU PARU DNI NIE ZACZNE BIEGAĆ TO MNIE POGNIE...
A Bieg Olimpijski coraz bliżej, a mam ochote na Silesia Półmaraton, ale to w następnym tygodniu zdecyduje po oględzinach kolana
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
Słuchajcie Pumki, po rozmowach z niektórymi z naszego stada mamy propozycje, abyśmy się ujawniki, kto oczywiście chce i czuje taką potrzebe, linki do NK czy Facebooka, myśle że nic niebezpiecznego z tego nie wyniknie...
ja oczywiście jestem z imienia i nazwiska zalogowany to możecie mnie znaleźć wszędzie
luźna propozycje, kto chce to mi miło poznać
ja oczywiście jestem z imienia i nazwiska zalogowany to możecie mnie znaleźć wszędzie
-
- Zaprawiony W Bojach
No ja dzisiaj po raz pierwszy pobieglem 8km i nie wiem czy to zasluga temperatury czy ostatnich interwalow ale bieglo mi sie tak dobrze i spokojnie ze az nie moglem w to uwierzyc. Chcialem pobiec swoja pierwsza osemke spokojnym tempem bo nie wiedzialem co mnie czeka no i bieglem sobie spokojnie i wyszlo srednio 5'20"/km. Moj organizm zachowywal sie jak przyczajony tygrys ukryty smok tak jakby oszczedzal sily i czekal na przyspieszenie ale przyspieszenie nie nadchodzilo. Moglem spokojnie pobiec jeszcze kolejne 2km ale nie wszystko na raz, przyjdzie czas i na to. A na koniec klasycznie 6 przebiezek. W kazdym razie zaczalem przygotowania do "dyszki" ktora mam zamiar pobiec 6.11.2011 w Łodzi w ramach VIII Swiatowego Dnia Biegania.
-
- Zaprawiony W Bojach
A co mi tam http://nk.pl/#profile/2154237/gallery/album/2/1.mariuszbugajniak pisze:Słuchajcie Pumki, po rozmowach z niektórymi z naszego stada mamy propozycje, abyśmy się ujawniki, kto oczywiście chce i czuje taką potrzebe, linki do NK czy Facebooka, myśle że nic niebezpiecznego z tego nie wyniknie...
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
no pierwszy odważny
- mariuszbugajniak
- Zaprawiony W Bojach
ja zawsze byłem gadułą, ewentualnie moge być jedynie zajęty