Co z tymi butami, możesz rozwinąć ?50latek pisze:(...)
Ostatnio jak grałem w tenisa i kosza to na bieżni 200 m pani nawet nie biegała, tylko chodziła w kółko w butach biegowych, oczywiście NB (...)
Nowa biegaczka potrzebuje porady
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:42
- Życiówka w maratonie: 2:47:03
Nie wiesz? Buty NB można zakładać dopiero gdy złamiesz 20 min/5 km na atestowanej trasie. Dostajesz wtedy certyfikat na podstawie którego przez rok możesz legalnie korzystać z butów do biegania. Oczywiście legalne użycie obejmuje treningi biegowe, żadnych spacerów czy koszenia trawnika.
10k: 35:42 | M: 2:47:03
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Ale co mam rozwijać? Chodzi ci zareklamowanie konkretnego modelu? Niestety, nie znam się tak dokładnie i widziałem tylko znaczek NB. Były jakieś pstrokate. Teraz myślę, że może to nawet nie był model do biegania, dlatego ta pani mogła tylko spacerować wokół bieżni?RysK0 pisze:Co z tymi butami, możesz rozwinąć ?50latek pisze:(...)
Ostatnio jak grałem w tenisa i kosza to na bieżni 200 m pani nawet nie biegała, tylko chodziła w kółko w butach biegowych, oczywiście NB (...)
Zdjęcia też nie mogłem zrobić, bo nie wychodzę na aktywności z fonem.
Przepraszam autorkę wątku za pisanie nie na temat, ale musiałem odpowiedzieć.
-
- Zaprawiony W Bojach
Powinieneś to koniecznie zmienić, sama obserwacja w trakcie grania w cokolwiek lub biegania jest niepełna, wiele umyka a tak można w domku na spokojnie przeanalizować kto w czym ,z kim i jak.50latek pisze: (...)
(...)
Autorkę tematu również przepraszam, już kończę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Ten wątek jest traktowany z humorem, autorka pisze tu z dowcipem i ukrytą ironią, to jej tak odpowiadam, a ty się spinasz o jakieś tam buty.RysK0 pisze:Powinieneś to koniecznie zmienić, sama obserwacja w trakcie grania w cokolwiek lub biegania jest niepełna, wiele umyka a tak można w domku na spokojnie przeanalizować kto w czym ,z kim i jak.50latek pisze: (...)
(...)
Autorkę tematu również przepraszam, już kończę.
Co do butów, jakby ta babka chodziła w innych butach niż NB, tobym nie zaznaczył tego na forum bieganie.pl, bo nie było by to akurat tu zabawne. A że zauważyłem NB, no nie wiem, babka przechodziła ze 25 razy obok mnie (bieżnia 185 m, chodziła 60 minut), zwracała wszystkim na siebie uwagę, bo naprawdę przez godzinę głośno gadała przez telefon. Na boisku piłkarskim trener był już poirytowany, bo trudno mu było się komunikować z grającymi dzieciakami. I tyle.
Do samej marki nic nie mam, poleciłem znajomej, zrobiła tydzień temu w nich PB na 5, kupiła drugą parę z większą amortyzacją, ja sam mam NB, ale do biegania nie przypasowały, więc gram w nich w tenisa i biorę na rower itd.
A autorce wątku życzę powodzenia w chudnięciu.
-
- Wyga
Te buty NB nie są dobre? Bo wyczuwam jakiś sarkazm w stosunku do nich?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:37
Dość długo nie zaglądałem na forum, nie trenowałem od roku. Czytając niektóre posty tutaj zacząłem się już zniechęcać do powrotu do regularnych treningów skoro poziom w kraju poszedł aż tak bardzo w górę [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH AND COLD SWEAT].
Wysłane z mojego Redmi Note 8T .
5km: 17:59
10km: 37:37
HM: 01:28:40
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:37
Widzę, że na tym forum są bardzo poważni ludzie i wszystko biorą na serio [WINKING FACE]
5km: 17:59
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 55:45
Hej,
przebrnęłam przez cały wątek :D
Ja biegam tak regularnie od roku, wiek 37 lat, waga 54 kg buty nike air zoom pegasus 36. I jestem no powiem w lekkim szoku że maria jest takim kozakiem. Moja życiówka na 5km to 25:32 i teraz moje pytania, co zrobić aby zejść poniżej 5km na 1 km? poprosze o rady
Ja biegam tak regularnie od roku, wiek 37 lat, waga 54 kg buty nike air zoom pegasus 36. I jestem no powiem w lekkim szoku że maria jest takim kozakiem. Moja życiówka na 5km to 25:32 i teraz moje pytania, co zrobić aby zejść poniżej 5km na 1 km? poprosze o rady
-
- Zaprawiony W Bojach
Inka84 pisze:Hej,
Ogólnie to jakbyś zauważyła od dłuższego czasu nikt na trolla Marię nie zwraca uwagi więc serio nie ma co porównywać.
-
- Wyga
Wracam do biegania po przejściu covid 19. Wczoraj wyszłam na spokojne 5 km. Nieco mnie przytykało i trochę kaszlałam. Mam nadzieję, że to minie.
Cały trening trwał około 25 minut. Siedzenie w domu sprawiło ,że niestety przybrałam 2 kg , musze teraz odrobić straty. Postanowiłam też w tym roku zapisać się na jakiś bieg uliczny.
Cały trening trwał około 25 minut. Siedzenie w domu sprawiło ,że niestety przybrałam 2 kg , musze teraz odrobić straty. Postanowiłam też w tym roku zapisać się na jakiś bieg uliczny.