co do kolki to miewam ja bardzo często ale biegam dopiero od miesiąca a 5 km dopiero chyba 6 raz zrobiłam
To normalne, że czasami mamy gorszy dzień. Ja miałam już takich wiele, że nie przebiegłam tyle ile planowałam. Wkurzające, ale nie jesteśmy automatami, żeby biegać jak zaprogramowane- coś podobnego powiedziała dont_ask i to mi osobiście bardzo pomogło (Dzięki dont_askLola11 pisze:o dyszce to ja na razie mogę zapomnieć , wczorajsze 5 kilometrów zrobiłam z 3-ma przerwami !!!! masakra nie wiem może to zmiana klimatu może ukształtowania terenu a może zbliżającej się miesiączki jestem zdziwiona bo biegło mi sie bardzo dobrze a poszłam biegać wieczorem a nie jak zwykle ranomoże za szybkie tempo sobie narzuciłam na początku , teraz to moge sobie gdybać ale poszło mi fatalnie
![]()
Też kiedyś miałam taką sytuację, tylko w kolejce po lodydont_ask pisze:W środę prawie pobiłam się z "macho" na basenie.
Extra plan! Pogoda ku temu sprzyjająca! Ja wczoraj nie robiłam nic oprócz biegania i grania na komputerze. A co, relax się czasem należy .dont_ask pisze:Jeśli chodzi o plan treningowy na dzisiaj, to zamierzam opatulić się kocami, rozłożyć na tarasie i obserwować jak trawa rośnie. W ramach regeneracji zabezpieczę sobie dużo czekolady i piwa. I nie ruszę palcem przez cały dzień i niech chałupa brudem zarasta a chłop zamówi sobie pizzę. Mam w d...
Oj gorzej, dużo gorzej, co piąty basen dawałam mu dubla. Co piąty mój, bo jego co trzeci....flora pisze: A co się stało ? "Zajechałaś" mu drogę ?.
a faktycznie w czasie biegu nie pijam nic bo na razie biegam po 5 km ale za to przed biegiem napijam się na zapas jak wielbłądo może pijesz dużo przed lub w trakcie biegu.
ale zgrabniejsze ? szczuplejsze ? mi się tylko twardsze zrobiłyże mam ekstra nogi po bieganiu. I schudłam jakoś niepostrzeżenie 3-4 kg. Ha !![]()
a mój biegać ze mna nie chce chociaz się przechwala jak to on nie biegał w wojskuW czwartek poszłam biegać z własnym chłopem.
Brzmi ciekawie. Zdradzisz przepis?dont_ask pisze: Dlatego ja jogurt robię sama w domu, ma tyle kalorii ile mleko.
Proszę bardzoAlexia pisze:Brzmi ciekawie. Zdradzisz przepis?