Półmaraton?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Platini76
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ven. pisze:W razie czego mam jeszcze np. ten sympatyczniejszy plan do wyboru.
Ten plan powinien być odpowiedni dla Ciebie. W razie problemów z jego realizacją możesz go jeszcze bardziej uprościć, zamieniając akcent czwartkowo-piątkowy na spokojne wybieganie 45-60mn. Generalnie plan ma być dla Ciebie, a nie Ty dla planu :oczko: Jak coś nie idzie albo czujesz, że jest dla Ciebie za trudne, to dostosowujesz plan do swoich możliwości.
PKO
ven.
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Platini, mądrze powiedziane. I chyba tak zrobię- oprę się na tym planie http://bieganie.pl/index.php?show=1&cat=19&id=301, ale dołożę 1-2 treningi w tygodniu (ideałem byłoby 5 x tydz, choćby mniej intensywnie, byle się ruszyć).
Na razie ostatni tydzień bardzo uczciwie przebiegany- tylko 2 dni bez treningu, ale nie przesiedziane ;) (były łyżwy, ćwiczenia ogólne itp.)
Dziś w planie było długie wybieganie, ale śnieg był tak głęboki i jeszcze w ogóle nie wydeptany, że dałam radę zrobić tylko 10,003 km ;) Ale za to podniosłam średnią prędkość do 10,6 :)
Dadzia pisze: trzymam kciuki za twoje postepy!!! :usmiech: :uuusmiech: :usmiech:
o ja! to szalenie motywujące :uuusmiech: Dziękuję!

Chłopaki, jak pobiegnę ten PM w graniach 2h to macie u mnie wszyscy... dużą kawę :bum:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ