Ile kg zrzuciliście dzięki bieganiu? wpływ na wyniki?

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Awatar użytkownika
Dawidavila
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:14
Życiówka w maratonie: Półmaraton 1:25:19

Nieprzeczytany post

robbur pisze:
Dawidavila pisze:Gdy zaczynalem rok temu mialem 49.5 kg i 167cm, teraz waze 52 kg i mam 176 cm:)
No patrz, od biegania przybyło ci 9 cm wzrostu.
Cos w tym jest kolega trenuje juz 4 lata i ma prawie 2m ,a jest w tym samym wieku:)
Blog/Komentarze
10km - 35'14''
15km - 54'14''
83km - 9:14'00''
New Balance but biegowy
pajd4
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 56:19
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

zaczynam od nowa po przerwie i kontuzji...106kg po pierwszym tyg 103.4 i bawię się dalej...
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Biegalam 9 miesiecy 3-4 razy w tygodniu po 7-10 km a waga ani drgnela.. nawet doszlo kilo.. :echech: grrrr... dopiero jak dodalam do treningow diete - 5-6 posilkow dziennie (o rany.. wydaje mi sie ze teraz nic nie robie tylko ciagle cos jem!! co dwie godziny cos.. rewelacja :hej: ) to w 3 miesiace zgubilam juz 7 kg!! Dystans naturalnie sie wydluzyl do 14-16 km na trening.. Samo bieganie nie zawsze powoduje chudniecie, jezeli chodzi wam o zgubienie kilku kg to polecam dodac diete. wyniki rewelacyjne! powodzenia!
Awatar użytkownika
biegacz_27
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.

Teraz biegam już od 3 tygodni regularnie 3 dni w tyg i zobaczymy jakie efekty będą po miesiącu.

Pozdrawiam wszystkich
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

biegacz_27 pisze:Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.

Teraz biegam już od 3 tygodni regularnie 3 dni w tyg i zobaczymy jakie efekty będą po miesiącu.

Pozdrawiam wszystkich

Wow!! gratulacje!! a jakas specjalna dieta to byla?
Awatar użytkownika
biegacz_27
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

bianka pisze:
biegacz_27 pisze:Ja 3 lata temu zrzuciłem 18 kg samą dietą w 2 miesiące.

Pozdrawiam wszystkich

Wow!! gratulacje!! a jakas specjalna dieta to byla?
Poprostu minimum wszsytkiego. Zero słodyczy, zero cukrów, zero smażonego. tylko gotowane warzywa , mięso i owoce. 2 miesiące 18 kg.

p.s - ooo widze też szczecinianinka ?
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Poprostu minimum wszsytkiego. Zero słodyczy, zero cukrów, zero smażonego. tylko gotowane warzywa , mięso i owoce. 2 miesiące 18 kg.

p.s - ooo widze też szczecinianinka ?[/quote]

No to jeszcze raz gratuluje! a szczecinianka z doskoku :) raz na jakis czas wpadam pobiegac :) moze spotkamy sie kiedys na trasie...
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Paradoksalnie, można biegać i waga może iść do góry,... Sport bez diety nic lub nie wiele da. Przypominam też chudnącym, że schudność jest dosyć łatwo, utrzymać wagę to jest wielka sztuka.
bianka
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ryszard N. pisze:Paradoksalnie, można biegać i waga może iść do góry,... Sport bez diety nic lub nie wiele da. Przypominam też chudnącym, że schudność jest dosyć łatwo, utrzymać wagę to jest wielka sztuka.

swieta prawda..
EyeOfTheTiger
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Ja bym chciała z 6kg zrzucić, ale przy bieganiu mam taki apetyt, że nie ma szans :hahaha: .
Awatar użytkownika
ContactLost
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 58:01

Nieprzeczytany post

EyeOfTheTiger pisze:Ja bym chciała z 6kg zrzucić, ale przy bieganiu mam taki apetyt, że nie ma szans :hahaha: .
Nie jesteś w tym sam. Ja jak zaczynałem biegać to ważyłem 82kg, potem spadło po jakimś miesiącu czy dwóch do 79 a teraz po ponad 2 latach mam 85kg i ani w jedną ani w drugą nie chce iść waga ;) Fakt że mam dosyć mocno rozbudowaną tkankę mięśniową od innych sportów, które kiedyś nałogowo wykonywałem ale serio chciałbym ważyć ok 76kg.
Wiem, że bez odpowiedniej diety się nie obejdzie ale ja i dieta to tak jakby lwu kazać jeść trawę. Owszem, czasem zeżre, ale tylko po to żeby się porzygać ;)
about.me
Biegam po Szczecinie (Gumieńce) 5 - 15km, 5:45 - 6:30 min/km, jeśli masz ochotę na wspólne biegi to pisz maila :)
@: majkel.w@gmail.com
mohi
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Zrzuciłem 13kg z 95 do 82 od września 2011 :)
krzysiek222
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

w ubiegłym roku /człapanie + rower extremalnie/ ze 107 wiosną do 87 jesienią ale wraz z wagą zgubiłem też hemoglobinę, straszny obciach przeżyłem w stacji krwiodawstwa jak mi krwi nie pobrali cała poczekalnia jak na zbira patrzała :( teraz podciągnąłem się na 95 i wyniki podskoczyły do 13.9 znowu nieco zrzucam z wagi /92/ ale uważam na żelazo :)
Awatar użytkownika
biegacz_27
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Generalnie krotko, 3 tygodnie treningow teraz tydzien przerwy bo mala kontuzja - spadek wagi ZEROWY :(
Awatar użytkownika
biegaczamator
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

W styczniu 2011 ważyłem 92 kg, dzięki bieganiu (żadnej diety nie stosowałem) w pół roku waga spadła do 78 kg i wciąż utrzymuje się na tym poziomie (wzrost 176cm). Nie ma co się martwić, że po 3 tygodniach ćwiczeń waga nie spada, to jest powolny proces.
Od tysięcy lat wszystkim cywilizacjom, kulturom i religiom, wielkim wojnom i rewolucjom, najwybitniejszym ludziom na świecie zawsze towarzyszy bieganie. Bieg to życie. Mnie oszukasz, przyjaciela oszukasz, mamusię oszukasz, ale życia nie oszukasz.
ODPOWIEDZ