BIEŻNIA I CEL - minu 10 KG

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
Monia666999
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

-----MIRIAM-----

mi waga pozadnie ruszyla w 3 miesiacu dopiero tak to widzialam ze ciala robi sie mniej ale waga nie ruszala. w 1 miesiacu tylko 2 kg mi spadly w 2m juz 4 a w 3 m. 6 kg.Ja to kamizelke jeszcze taka ocieplana zakladam zeby lepiej sie wypocic.

Na efekty niestety tzreba poczekac :):):) warto!!!!!!!!!!
Monita :)
PKO
Balbazuar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wypocic to możesz wodę a nie tłuszcz. Po to się pocisz żeby schłodzic organizm (odprowadzic ciepełko powstałe między innymi w wyniku spalania tłuszczu). W ten sposób co najwyżej możesz się przegrzac, odwodnic a w konsekwencji nabawic udaru, zemdlec itd itp ale na pewno nie szybciej schudnąc.
Generalnie bieganie w kamizelce to niezbyt mądry pomysł

To tak w największym skrócie

Pozdrawiam

Damian
m47!
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Balbazuar pisze:Wypocic to możesz wodę a nie tłuszcz. Po to się pocisz żeby schłodzic organizm (odprowadzic ciepełko powstałe między innymi w wyniku spalania tłuszczu). W ten sposób co najwyżej możesz się przegrzac, odwodnic a w konsekwencji nabawic udaru, zemdlec itd itp ale na pewno nie szybciej schudnąc.
Generalnie bieganie w kamizelce to niezbyt mądry pomysł

To tak w największym skrócie

Pozdrawiam

Damian
podpisuje sie pod tym wszystkimi odnóżami
identycznie wygląda sprawa z pasami neoprenowymi - cały czas się zastanawiam dlaczego dla ludzi spocić=schudnąć
Monia666999
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

hihi oj chłopaki jakos jestem 100 % zdrowa :) wiadomo ze jak cieplo to na krotki rekaw mam koszulke!!!!!

Glupoty gadacie!!!!! wlasnie jak sie poci porzadnie to wtedy szybciej wage sie zbija!!!!!!! :) dlatego jak lludzie chodza na silke duzo ubran tez zakladaja zeby wiecej sie pocic :)

Nie biegam w dzien, tylko o 20 :) a wtedy jest chlodniej juz a jak sie spoce i nei mam kamizelke i mnie owieje to wtedy niezle mozna sie rozchorowac!!!!!
Monita :)
Kramer
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Monia666999 pisze:dlatego jak lludzie chodza na silke duzo ubran tez zakladaja zeby wiecej sie pocic :)
Mówisz? Jakoś jeszcze takich geniuszy nie widziałem :lalala:

Jeśli chcesz chudnąć zgodnie ze swoją "cieplną teorią" to idź lepiej posiedzieć w saunie, żadna kamizelka nie zapewni Ci tyle potu co sauna...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ