Dzięki Fatalbambus pisze:a w przypadku Piotra przeżyć "maraton i umrzeć"![]()
bez urazy
Piotrek trzymam kciuki za ciebie i mysle że ci się uda co tam myśle ja wiem![]()
bo reszta to podrabiane grubasy(made in china) a ty jesteś jeden orginalny z hologramem wykarmiony kotletem schabowym i bigosem![]()
tylko się nie obraź na swojego fana który od początku był za twoim uczestnictwem w tej imprezie
powodzenia Piotr
Komentarz do artykułu Jak oni chudną
-
ruh hożuf
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
-
tomasz
Mnie zastanawia jedno, a wręcz dziwi - dajecie się wciągać w puste merytorycznie przepychanki słowne z kolejnym "pieniaczem", któremu coś nie pasuje.
Mi osobiście nie zależy na tym, by Bambus zrozumiał sens programu. Nie wiem z czego wynika trudność pojmowania prostych rzeczy. Z braku kompenetcji intelektualnych, braku empatii wobec innych, braku kultury osobistej, taktu, pokory, dobrego smaku? Czy może z nadmiaru czepialstwa, przemądrzałości, "wszystko wiedzenia"? To z resztą nie jest ważne...
Ja się bardzo cieszę z tego, że przybędzie nam - do "rodziny"- kolejnych członków. Tu nie chodzi o kilka kilogramów, lecz o kształtowanie postaw, któe wpłyną na psychikę, ducha, i ciało. Taka akcja to marsz ku zdrowemu, aktywnemu oraz szczęśliwszemu życiu. Jeśli Bambus nie jest w stanie tego zrozumieć... to jego problem - nie nasz.
Zajmijmy się raczej ważnymi sprawami, a nie Bambusem...
Mi osobiście nie zależy na tym, by Bambus zrozumiał sens programu. Nie wiem z czego wynika trudność pojmowania prostych rzeczy. Z braku kompenetcji intelektualnych, braku empatii wobec innych, braku kultury osobistej, taktu, pokory, dobrego smaku? Czy może z nadmiaru czepialstwa, przemądrzałości, "wszystko wiedzenia"? To z resztą nie jest ważne...
Ja się bardzo cieszę z tego, że przybędzie nam - do "rodziny"- kolejnych członków. Tu nie chodzi o kilka kilogramów, lecz o kształtowanie postaw, któe wpłyną na psychikę, ducha, i ciało. Taka akcja to marsz ku zdrowemu, aktywnemu oraz szczęśliwszemu życiu. Jeśli Bambus nie jest w stanie tego zrozumieć... to jego problem - nie nasz.
Zajmijmy się raczej ważnymi sprawami, a nie Bambusem...
-
hardclimb
- Rozgrzewający Się

Trzymam kciuki za Was wszystkich. Sam walczę z nadwagą od stycznia 2008 - 102 kg - teraz tj 20.04 - 91 kg. Wiem jak trudno jest pozbyć się każdego kilogramu balastu ( ciągłe przekonywanie siebie że to nie balast ). Przy pomocy biegania zbijam i zbijam. Może troszkę inaczej ale walczę jak Wy. Tak więc - toast - za Nas wszystkich - za wytrwanie - i nową miłość do biegania. Fajnie będzie przeczytać jak realizacja planu, jaki sprzęt, jaka dieta, może coś z psyche - bo to nie łatwa sprawa. Ale jak to się mawia u mnie w domu FRAM - znaczy naprzód !!!
Pozdrawiam serdecznie i kibicuję !!!!
Kolega nadwaga, gruby, spaślak, - CZAMPION !!! - bo najtrudniej jest zawiązać buty !
Pozdrawiam serdecznie i kibicuję !!!!
Kolega nadwaga, gruby, spaślak, - CZAMPION !!! - bo najtrudniej jest zawiązać buty !
- Nagor
- Ekspert/Trener
Wchodzę tu po całym dniu relaksu i co widzę? Pretensje, że do programu odchudzającego wzięliśmy za chude osoby?
No, chłopaki i Edda, powinniście się teraz tłumaczyć, dlaczego jesteście tak chudzi i czy na pewno macie nadwagę.
Może w takim razie najpierw zrobimy kilkutygodniowy program tuczący, a dopiero potem odchudzający?
Ech, wy podrabiane grubasy...
Myślę, że większości osób program przypadnie do gustu. Jeśli nie - to cóż, nie każdym artykułem trafiamy w gusta każdego. Jeśli komuś się nie podoba, to jak mawiają goście od reklamy - widocznie nie jest w targecie.
Bambus/Fatal najwyraźniej nie jest w targecie. Ale może wkrótce ruszy jakiś inny program.
Oczywiście czekamy na pomysły.
Może w takim razie najpierw zrobimy kilkutygodniowy program tuczący, a dopiero potem odchudzający?
Ech, wy podrabiane grubasy...
Myślę, że większości osób program przypadnie do gustu. Jeśli nie - to cóż, nie każdym artykułem trafiamy w gusta każdego. Jeśli komuś się nie podoba, to jak mawiają goście od reklamy - widocznie nie jest w targecie.
Oczywiście czekamy na pomysły.
-
Edda
- Zaprawiony W Bojach

w imieniu wszystkich grubasów (także tych made in chinaalgol pisze:POWODZENIA GRUBASY !!! Trzymam kciuki za wszystkich !!!!
Edda - z babskiej ciekawości na twoje aktualizacje będę czekać z największą niecierpliwością !!!
pozdrawiam
- pinky
- Wyga

Trochę Wam zazdroszczę
Juz mam wizje jak cudnie będziecie się prezentować po programie i jak się świetnie poczujecie! Trzymam kciuki za wytrwałość i osiągnięcie celu! I.... idę pobiegać 
Bieg z Psem 4,7 km czas 28,20
(z pauzą na psią kupę)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=pinky][img]http://runmania.com/f/daea4d0b55ef6c16f04b8997a51e7e6a.gif[/img][/url]
(z pauzą na psią kupę)
[url=http://runmania.com/rlog/?u=pinky][img]http://runmania.com/f/daea4d0b55ef6c16f04b8997a51e7e6a.gif[/img][/url]
-
rraadd
- Stary Wyga

trzymam za was kciuki baardzo mocno 
no a to że ktoś tam ma wątpliwości że to za chude osoby- to już w ogóle jakaś porażka
przecież każdy kto spełniał określone kryteria mógł się do tego programy zgłosić , więc nie rozumiem zupełnie skąd takie dziwne komentarze.....
no a to że ktoś tam ma wątpliwości że to za chude osoby- to już w ogóle jakaś porażka
bieganie- to jest to !
minął roczek ;-)
minął roczek ;-)
- soprano99
- Zaprawiony W Bojach

powodzenia grubasy!!! Ja także zrzucam. dopiero 14kg. No i tydzień przerwy byl - kontuzja - dzisiaj wznawiam treningi. Trzymam kciuki. Wy także trzymajcie za mnie.,
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No no ?!?!
Tyle życzeń. Na kolejne spotkanie z "podrabianymi grubasami"
może będą chciały już przyjść tłumy fanów 
-
pawzbiciak
- Rozgrzewający Się

Dobry trening nie jest zły <pozdro dla całej ekipy>
- Adam Klein