Komentarz do artykułu Jak oni chudną

Stawiasz pierwsze kroki? Tutaj szukaj wsparcia, pomocy i zachęty. Wstąp i podaj rękę tym, którzy dopiero nabierają pędu.
ruh hożuf
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

bambus pisze:a w przypadku Piotra przeżyć "maraton i umrzeć" :hahaha:
bez urazy

Piotrek trzymam kciuki za ciebie i mysle że ci się uda co tam myśle ja wiem :oczko:

bo reszta to podrabiane grubasy(made in china) a ty jesteś jeden orginalny z hologramem wykarmiony kotletem schabowym i bigosem :oczko:

tylko się nie obraź na swojego fana który od początku był za twoim uczestnictwem w tej imprezie

powodzenia Piotr
Dzięki Fatal :hej:
PKO
tomasz

Nieprzeczytany post

Mnie zastanawia jedno, a wręcz dziwi - dajecie się wciągać w puste merytorycznie przepychanki słowne z kolejnym "pieniaczem", któremu coś nie pasuje.

Mi osobiście nie zależy na tym, by Bambus zrozumiał sens programu. Nie wiem z czego wynika trudność pojmowania prostych rzeczy. Z braku kompenetcji intelektualnych, braku empatii wobec innych, braku kultury osobistej, taktu, pokory, dobrego smaku? Czy może z nadmiaru czepialstwa, przemądrzałości, "wszystko wiedzenia"? To z resztą nie jest ważne...

Ja się bardzo cieszę z tego, że przybędzie nam - do "rodziny"- kolejnych członków. Tu nie chodzi o kilka kilogramów, lecz o kształtowanie postaw, któe wpłyną na psychikę, ducha, i ciało. Taka akcja to marsz ku zdrowemu, aktywnemu oraz szczęśliwszemu życiu. Jeśli Bambus nie jest w stanie tego zrozumieć... to jego problem - nie nasz.

Zajmijmy się raczej ważnymi sprawami, a nie Bambusem...
bambus
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Tomasz

ty kazania proboszczom powinieneś pisać ludzie by płakali w każdą niedziele
czy nie można mieć swojego zdania i go bronić widać ze nie bo pan tomasz nazwie cie pieniaczem i posądzi o brak dobrego smaku
hardclimb
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Trzymam kciuki za Was wszystkich. Sam walczę z nadwagą od stycznia 2008 - 102 kg - teraz tj 20.04 - 91 kg. Wiem jak trudno jest pozbyć się każdego kilogramu balastu ( ciągłe przekonywanie siebie że to nie balast ). Przy pomocy biegania zbijam i zbijam. Może troszkę inaczej ale walczę jak Wy. Tak więc - toast - za Nas wszystkich - za wytrwanie - i nową miłość do biegania. Fajnie będzie przeczytać jak realizacja planu, jaki sprzęt, jaka dieta, może coś z psyche - bo to nie łatwa sprawa. Ale jak to się mawia u mnie w domu FRAM - znaczy naprzód !!!

Pozdrawiam serdecznie i kibicuję !!!!
Kolega nadwaga, gruby, spaślak, - CZAMPION !!! - bo najtrudniej jest zawiązać buty !
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Wchodzę tu po całym dniu relaksu i co widzę? Pretensje, że do programu odchudzającego wzięliśmy za chude osoby? :hahaha: No, chłopaki i Edda, powinniście się teraz tłumaczyć, dlaczego jesteście tak chudzi i czy na pewno macie nadwagę.

Może w takim razie najpierw zrobimy kilkutygodniowy program tuczący, a dopiero potem odchudzający?

Ech, wy podrabiane grubasy... :hej:

Myślę, że większości osób program przypadnie do gustu. Jeśli nie - to cóż, nie każdym artykułem trafiamy w gusta każdego. Jeśli komuś się nie podoba, to jak mawiają goście od reklamy - widocznie nie jest w targecie. :ble: Bambus/Fatal najwyraźniej nie jest w targecie. Ale może wkrótce ruszy jakiś inny program.

Oczywiście czekamy na pomysły.
algol
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

POWODZENIA GRUBASY !!! Trzymam kciuki za wszystkich !!!!
Edda - z babskiej ciekawości na twoje aktualizacje będę czekać z największą niecierpliwością !!! ;)
pozdrawiam
Edda
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

algol pisze:POWODZENIA GRUBASY !!! Trzymam kciuki za wszystkich !!!!
Edda - z babskiej ciekawości na twoje aktualizacje będę czekać z największą niecierpliwością !!! ;)
pozdrawiam
w imieniu wszystkich grubasów (także tych made in china :)) - dzięki za pozytywne słowa wsparcia.
Awatar użytkownika
pinky
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Trochę Wam zazdroszczę ;-) Juz mam wizje jak cudnie będziecie się prezentować po programie i jak się świetnie poczujecie! Trzymam kciuki za wytrwałość i osiągnięcie celu! I.... idę pobiegać ;-)
Bieg z Psem 4,7 km czas 28,20
(z pauzą na psią kupę)

[url=http://runmania.com/rlog/?u=pinky][img]http://runmania.com/f/daea4d0b55ef6c16f04b8997a51e7e6a.gif[/img][/url]
rraadd
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

trzymam za was kciuki baardzo mocno ;-)

no a to że ktoś tam ma wątpliwości że to za chude osoby- to już w ogóle jakaś porażka ;-) przecież każdy kto spełniał określone kryteria mógł się do tego programy zgłosić , więc nie rozumiem zupełnie skąd takie dziwne komentarze.....
bieganie- to jest to !
minął roczek ;-)
Awatar użytkownika
soprano99
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

powodzenia grubasy!!! Ja także zrzucam. dopiero 14kg. No i tydzień przerwy byl - kontuzja - dzisiaj wznawiam treningi. Trzymam kciuki. Wy także trzymajcie za mnie.,
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

No no ?!?! :) Tyle życzeń. Na kolejne spotkanie z "podrabianymi grubasami" ;) może będą chciały już przyjść tłumy fanów :)
Marcin-ek
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

To widzę, ze mamy juz nowa, potoczna, nazwe programu - podrabiane grubasy, albo made in china :hej:
Schudnąć bez wysiłku...się nie da!
pawzbiciak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dobry trening nie jest zły <pozdro dla całej ekipy>
andzyaa
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

ja rowniez trzymam mocno kciuki za kazdego z Was:)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Czytaliście wpis Piotra ? Się chłopak napracował :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ