Hmm..., ja też biegam max 35m55s, to max 5.3 km nonstop i też się ostro męczę, choć niekiedy mam taki power że po bieganiu nie jestem w sumie zmęczony mógłbym niewiadomo co jeszcze robić :D niektórzy piszą tu na forum 1-2h sobie biegaja jak to czytam to już jestem zmęczony ja narazie 35 minut i mam dość na amen. Macie jakąś mineralną opatentowaną

którą pijecie non-stop czy nie ma to znaczenia. :> wiem tylko że ma być najlepiej:
Magnez - min 50-100 mg/litr
Wapń - powyżej 150 mg/litr
I to w proporcji: Mg
1 :
2 Ca
Wodorwęglany - od 1000-2000
Sód - najlepiej do 100 ale nic się nie sanie jak będzie 250 dla tych co trzymają dietę.
-=Tutaj=- można poczytać więcej.
pozdro
p.s wybieram otwocką stosuję to tylko na śniadanie I(płatki owsiane + mleko, kasza manna + mleko, waza 2-3szt. + jajko albo 2 z pomidorkiem bez źółtek), na obiad mam pomieszane mięso(kurczak, indyk, trochę hudej szyneczki do sałatki, oczywiście nie wszystko razem, kurczak i indyk, pierś najcząściej gotowana) albo ryby(pstrąg, węgorz, mintaj) z ryżem, lub kaszą gryczaną(pół woreczka), albo ziemniaki 2-3 małe. Kolacja(ser twarogowy + jogurt naturalny), (ser tw + czosnek + 1 łyzeczka przecieru pom + zioła), (sam ser twarogowy), (System Protein 80, 7 łyżek stołowych płaskich + woda albo mleko 0,5 150 ml). Mam tych przepisów jeszcze od groma. Jadam jeszcze sniadanie II i podwieczorek ale to takie duperele, jakaś sałatka, awokado, pomidor z ogórasem i 1 kromka razowego ze śliwkami lub słonecznikiem, przegryzę też jakieś orzechy, takie tam duperelki. No i woda między każdym posiłkiem, ile mogę to pije, nie na wariata

średnio to około 2:2,5l