Przestan patrzec na wage i ciesz sie bieganiem

magdaossowska1 pisze:Witam. biegam od prawie miesiąca. Zaczynałam od 3 km przez pierwsze niecałe 3 tygodnie teraz biegam od 4 dni 5km truchcikiem po lasach.Przez ten czas schudłam tylko 2,5 kg:(jem w sumie normalnie bo nie potrafię sobie odmówić widzę po ciele ze robi sie jędrniejsze i boczki schodzą mam wzrostu 162 i ważę 62kg:/boli mnie łydka miałam w ciazy zylaki czy wiecie czy bieganie szkodzi na żylaki?i czy schudne jedzac normalnie i biegajac tyle km.Biegam od 20-30min
chciałbym żeby bieganie tak cudownie działało na moje żylakimagdaossowska1 pisze:A jeśli chodzi o żylak na nodze to się wchłonął sobotę byłam na zabawie i nic mi nawet nogi nie spuchły warto biegać
maly89 pisze:Jeżeli chodzi o żylaki warto też się zastanowić nad kompresją. Szczególnie jeżeli ktoś sporą część dnia stoi lub siedzi.
Pięknie!magdaossowska1 pisze:No dzisiaj zaliczyłam bieg 6 i pół km w czasie około 43minutyco dzień to lepiej...ciesze się ze tyle wytrwałam już nigdy nie biegałam a dzisiaj mija 7 tygodni!!!!!!!!!!!!!!i biegam 6 razy w tygodniu