fajny filmik

przeraza mnie Twoj post mam tyle samo wzrostu i tyle samo kg co Ty, mimo to nie wydaje mi sie zebym musiala sie odchudzac, moze za duzo krytyki w stosunku do swojego ciala? pamietaj ze da rade wyszczuplec niekoniecznie zbijajac wage czego ja jestem przyklademrybka pisze:Jak patrzę w lustro to płakać mi się chce.. Mam 163cm wzrostu, i ważę jakieś 58 kg. Zawsze ważyłam około 54kg i to było do przyjęcia ale po 30-stce chyba zwolnił mi się metabolizm i w zastraszającym tempie zaczynam tyć!!!!. Już nie wiem jak to bieganie + ograniczenie jedzenia nie pomoże to mając 50lat będę ważyć chyba tone!!!. A najgorszy jest ten brzuch, kilka osób nawet żartowało (albo i nie) że chyba w ciąży jestem
. Może zna ktoś wypróbowaną łatwą dietę + schemat biegania na tydzień żebym znowu była normalna. Proszę o pomoc.
Nie wiem po jaki ten abs, jak miejscowo nie palisz lipidówrybka pisze:Wujek google na wakacje wyjechał?:>:>:P Poszukaj sobie o ABS 2 na brzuch;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystko fajnie, znalazłam bez problemu te ćwiczenia ABS tylko problem jest w tym że tam piszą aby w dni wolne od tych ćwiczeń odpoczywać. W przeciwnym razie można sobie więcej zaszkodzić niż pomóc, ponieważ te dni są przeznaczone na regenerację mięśni. A ja właśnie przede wszystkim chciałabym biegać a ćwiczenia robić ewentualnie jako dodatek do biegania. No chyba że w trakcie biegania nie pracują mięśnie brzucha??
No ja też nie mam pojęcia po co ktokolwiek może ćwiczyć mięśnie...F@E pisze:Nie wiem po jaki ten abs, jak miejscowo nie palisz lipidówrybka pisze:Wujek google na wakacje wyjechał?:>:>:P Poszukaj sobie o ABS 2 na brzuch;)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wszystko fajnie, znalazłam bez problemu te ćwiczenia ABS tylko problem jest w tym że tam piszą aby w dni wolne od tych ćwiczeń odpoczywać. W przeciwnym razie można sobie więcej zaszkodzić niż pomóc, ponieważ te dni są przeznaczone na regenerację mięśni. A ja właśnie przede wszystkim chciałabym biegać a ćwiczenia robić ewentualnie jako dodatek do biegania. No chyba że w trakcie biegania nie pracują mięśnie brzucha??
W jakim sensie bo nie kumammirek87 pisze:No to, że jest to bzdurą rozumie się samo przez siebie, ale tak czy siak ćwiczenie brzucha w przypadku chęci utraty opony jest co najmniej wskazane.